מכון שטראוס

מכון שטראוס

מכון שטראוס פועל בהמשך לפעילות מכון דנונה ישראל שהתקיימה במהלך 14 השנים האחרונות וממשיך בפעילות משותפת עם מכון דנונה העולמי ומול רשת מכוני דנונה הפרוסים ברחבי העולם.

מטרותיו המרכזיות של המכון הינן לתמוך במחקר בתחום התזונה והבריאות, קיום כנסים מדעיים לעוסקים בתחום ופיתוח כלים לקידום אורח חיים בריא..

במסגרת קידום אסטרטגיה זו, המכון מתכנן לצאת כבר בשנה הקרובה עם "קול קורא למענקי מחקר" ולהשיק כלים חדשניים וחווייתיים לקידום אורח חיים בריא.

את פעילות המכון מלווה מועצה מדעית המונה 4 חוקרים מובילים בתחום התזונה, אשר מעורבים באופן פעיל במחקרים אקדמיים בתחום התזונה:  נשיא המכון פרופ' רענן שמיר, ראש המחלקה לגסטרואנטרולוגיה במרכז הרפואי לילדים ע"ש שניידר; פרופ' פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ וראש המכון לחקר תזונה מרכז רפואי רבין; פרופ' אורן תירוש, ראש בית הספר לתזונה, המכון לביוכימיה ומדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות, האוניברסיטה העברית; ד"ר גל רז-דובנוב, רופא בכיר במרפאת ספורט, תזונה ואורח חיים בריא, בית החולים ספרא לילדים, תל השומר; פרופ' איל שמעוני, CTO  קבוצת שטראוס; ועמלי מסיקה, דיאטנית ראשית קבוצת שטראוס.

לכלים הדיגיטלים לחצו כאן>