על חדשנות ורגישות

אנו מנגישים כמה שיותר מוצרים לכל מי שיש לו אי סבילות ללקטוז מתוך אמונה שבזכות הטכנולוגיה לפירוק סוכר החלב, אפשר לייצר פלא שיאפשר לאנשים ליהנות מהמוצרים שלנו בלי דאגות.

המוצרים שלנו

חלב מעדנים משקאות חלב יוגורטים
למוצרים דלי לקטוז

כדאי לדעת

פירוק מולקולת הלקטוז
הלקטוז הוא סוכר החלב והוא נועד לספק לנו אנרגיה זמינה ולסייע לגוף שלנו לספוג סידן. אנזים הלקטאז שנוצר במעי הדק, מפרק את הלקטוז לשתי מולקולות סוכר פשוטות שלגוף קל לספוג. לפעמים, האנזים חורק בתפקודו ומייצר לחלקנו תגובות לא נעימות בגוף. מוצרים דלי לקטוז מיוצרים בטכנולוגיה מיוחדת המבצעת בצורה מצוינת את פעולתו של אותו אנזים: היא מפרקת באופן יזום את חלב הסוכר, באופן המאפשר עיכול טוב יותר.
מה, יש הבדל בין אלרגיה
לחלב לבין רגישות ללקטוז?
הו.. בטח שיש! לא מעט מתבלבלים, למרות ההבדל המהותי: אלרגיה לחלב מחייבת הימנעות מוחלטת מחלב בגלל התגובה החיסונית שמתרחשת בגוף עם החשיפה לחלבון החלב. רגישות ללקטוז אינה אלרגיה אלא חוסר יכולת לעכל כמויות לקטוז גדולות. כלומר, בהחלט אפשר לצרוך לקטוז במינונים קטנים ולפי תפריט מותאם. מילקי דל לקטוז, מישהו?;)

האם המוצר הוא דל לקטוז?

*שדות חובה מסומנים בכוכבית

 

כדאי לכם לנסות

דנונה דל לקטוז

 

המחסור בלקטוז (אנזים המפרק סוכר חלב) שונה 
מאדם לאדם וכך גם שונה צריכת מוצרי החלב מאדם לאדם.

אחת ההמלצות לאנשים עם אי סבילות ללקטוז, 
היא לצרוך מוצרים דלים בלקטוז.

ניתן לשלב את היוגורט הלבן בארוחת הבוקר או ארוחת הערב,
כנשנוש או כמטבל טעים ואם אתם אנשים של מתוק,
הוסיפו לו כפית דבש או סילאן והנה לכם ארוחה קטנה ומזינה.

 

פחות מ- 0.5% לקטוז

מכיל את החיידק הפרוביוטי BIFIDUS

כל הטוב שיש ביוגורט

 

כדאי לכם לנסות

דנונה דל לקטוז

 

המחסור בלקטוז (אנזים המפרק סוכר חלב) שונה 
מאדם לאדם וכך גם שונה צריכת מוצרי החלב מאדם לאדם.

אחת ההמלצות לאנשים עם אי סבילות ללקטוז, 
היא לצרוך מוצרים דלים בלקטוז.

ניתן לשלב את היוגורט הלבן בארוחת הבוקר או ארוחת הערב,
כנשנוש או כמטבל טעים ואם אתם אנשים של מתוק,
הוסיפו לו כפית דבש או סילאן והנה לכם ארוחה קטנה ומזינה.

 

פחות מ- 0.5% לקטוז

מכיל את החיידק הפרוביוטי BIFIDUS

כל הטוב שיש ביוגורט