חדשות

מציג 5 חדשות
גיורא ברדעה, מנכ"ל שטראוס גרופ, מינה את הילה מקויסיוס לסמנכ"לית משאבי אנוש של הקבוצה
18/02/2019

גיורא ברדעה, מנכ"ל שטראוס גרופ, מינה את הילה מקויסיוס לסמנכ"לית משאבי אנוש של הקבוצה

גיורא ברדעה מנכ"ל קבוצת שטראוס הודיע היום על מינויה של הילה מקויסיוס לתפקיד סמנכ"לית משאבי אנוש וחברת הנהלת קבוצת שטראוס. היא תחליף את נורית טל שמיר, שהודיעה על רצונה לפרוש מהתפקיד לאחר 10 שנים ולאחר 22 שנים במערך משאבי האנוש של קבוצת שטראוס.   הילה בת 44, בעלת M.A  בלימודי דיפלומטיה ובטחון מאוניברסיטת תל אביב ובוגרת B.A  במדעי ההתנהגות מהמכללה למנהל. בארבע השנים האחרונות כיהנה הילה כסמנכ"לית גלובלית לניהול משאבי אנוש בחברת נטפים המעסיקה כיום כ-4300 עובדים בעולם . לפני כן כיהנה במשך 7 שנים כסמנכ"לית משאבי אנוש בחברת נובה וכ-8 שנים בחברת אמדוקס במגוון תפקידי ניהול משאבי אנוש . ברדעה: " אנו מאמינים  שאנשי החברה המנהיגות ,התרבות  והדרך שלנו הם אלה שמאפשרים לנו לממש את היעוד שבחרנו לעצמנו ולהבטיח הצלחה לאורך זמן . בבואנו להיערך לשנים הבאות  אנחנו משוכנעים שאיכותם של האנשים, התרבות והמנהיגות ימשיכו ואף יהוו משקל רב ומשמעותי יותר ביכולתנו ליצור לעצמנו יתרון תחרותי. לייצר ארגון גמיש עם הון אנושי  מצטיין ומנהיגות היודעת להתאים את הארגון לסביבות המשתנות ולציפיות הגדלות מצד מחזיקי העניין שלנו. הילה מביאה עמה לתפקיד רקע וניסיון רחב בניהול מערכי משאבי אנוש בחברות גלובליות אשר עברו תהליכי שינוי ונדרשו להתאים את עצמן לסביבה המשתנה. ניסיונה הרחב בעבודה בסביבה רב תרבותית, יסייע לנו להמשיך בפיתוח ההון האנושי בקבוצה שלנו. "לנורית יש חלק אדיר בעיצוב דרכה של קבוצת שטראוס בעשרים השנים האחרונות ואנו בוחנים  עמה תפקידים בכירים נוספים באופן שיאפשר לנו להמשיך וליהנות מיכולותיה המגוונות גם בעתיד." הילה תכנס לתפקידה בתאריך 1.5.2019.   לפרטים נוספים:   אסנת גולן                                                                      שלומי שפר סמנכ"לית תקשורת וקיימות                                              מנהל קשרי חוץ 052-8288111                                                               050-6208000    
ג
18/02/2019

ג'יוודן מודיעה על שותפות עם חממת The Kitchen לקידום החדשנות בענף המזון

בהתאמה לתרבות החדשנות הפתוחה של החברה, השותפות עם The Kitchen תאפשר לג'יוודן להמשיך ולהרחיב את אקוסיסטם החדשנות שלה באמצעות חיבור עם יזמי מזון ישראליים, אשר תורמים ליצירת מוצרים ופתרונות שהם בריאים וקיימותיים יותר.   מנהל המדע והטכנולוגיה, טעמים בחברת ג'יוודן, פביו קמפאנילה, אמר: "השותפות שלנו עם The Kitchen היא הדוגמא האחרונה למחויבותה של ג'יוודן להתמודדות עם אתגרי המזון הגלובליים. אנחנו שמחים ונרגשים לשתף את יכולותינו עם יזמים באקוסיסטם שהוא בין הדינאמיים ביותר בעולם בתחום הפודטק, וביחד לפתח טכנולוגיות ופתרונות חדשים, אשר יעצבו את עתידו של מזון טוב ובר קיימא".   מנכ"ל The Kitchen יהונתן ברגר אמר: "לישראל תפקיד חשוב ביצירת טכנולוגיות מזון חדשניות, ומטרתנו ב-The Kitchen היא לטפח מיזמים מבטיחים בתחום הפודטק, שבכוחם לפרוץ את גבולות מערכת המזון הגלובלית ובכך לתרום להגדלת פריונה, ולהפוך אותה ליותר ברת השגה, יותר בת קיימא, ובריאה יותר. השותפות שלנו עם ג'יוודן תנגיש לחברות סטארט-אפ בתחום הפודטק שפע של ידע מדעי ומומחיות סנסורית, ובכך תסייע להם להתמודד עם האתגרים מולם הם ניצבים במאמצי פיתוח המוצרים שלהם".     אודות ג'יוודן   ג'יוודן היא המובילה העולמית ביצירת חומרי טעם וריח. תוך שיתוף פעולה הדוק עם שותפים בתחומי המזון והמשקאות, מוצרי הצריכה ותמציות הריח, ג'יוודן מפתחת טעמים וריחות אשר מפנקים ומענגים צרכנים בעולם כולו. בזכות התשוקה להבין את העדפות הצרכנים ודחף בלתי מתפשר לחדש, ג'יוודן ניצבת בחזית יצירת טעמים וריחות ש"לוכדים את החושים שלך". בשנת 2018, מחזור המכירות של החברה הסתכם ב-5.5 מיליארד פרנק שוויצרי. מטה החברה ממוקם בשוויץ. היא פעילה בלמעלה מ-145 אתרים בעולם, וכוח העבודה הגלובלי שלה מונה קרוב ל-13,600 עובדים. ג'יוודן מזמינה אותך לגלות עוד בכתובת www.givaudan.com.   אודות טעמי ג'יוודן   הידע המקיף של ג'יוודן בטעמים מקומיים, טביעת הרגל הגלובלית הרחבה שלה ותובנותיה האסטרטגיות מאפשרים שותפות קרובה עם הלקוחות, בכל מקום בו הם נמצאים. אגף הטעמים, שגישתו ליצירת מוצרים מבוססת על התאמה אישית, הוא מעצמה של ידע, חדשנות ויצירתיות – אותם משאבים, אשר דרושים כדי להפתיע את הצרכנים עם רעיונות ופתרונות שהם עדכניים, רעננים וייחודיים.   ג'יוודן יוצרת חוויות טעם מתמשכות, אשר מעוררות רגשות לרוחב מגזרים מרכזיים, כולל משקאות, מתוקים, מלוחים וחטיפים; ללא קשר עם תחום המוצר, תשוקתה של ג'יוודן היא לגרום למוצרי מזון ומשקאות להיות בעלי טעם נפלא. אנחנו מזמינים אתכם "להפעיל את החושים" וללמוד על הטעמים בכתובת www.givaudan.com/flavours.         אודות The Kitchen   חממת The Kitchen, אשר נוסדה בשנת 2015 כחלק מתכנית החממות של רשות החדשנות הישראלית, היא החממה היחידה בישראל המתמקדת בתחום הפודטק. אנחנו מתמודדים עם אתגרי המזון הגלובליים על ידי רתימת אקוסיסטם החדשנות המפורסם של ישראל. בין תחומי העניין שלנו – טכנולוגיות שרשרת האספקה, עיבוד יעיל של מזון, חיישנים לבטיחות ואיכות המזון, הארכת חיי מדף וצמצום קלקול המזון, אריזה חכמה, רכיבים ומוצרים בעלי תועלות בריאותיות חדשות, שיפור הפרופיל התזונתי, צמצום טביעת הרגל הסביבתית, ועוד. תוכלי למצוא מידע נוסף אודותנו בכתובת: www.thekitchenhub.com.     למידע נוסף, צרו קשר: אלכסנדרה מרסה, מנהלת תקשורת, ג'יוודן טלפון 41448242328+ מייל  aleksandra.mrsa@givaudan.com
חברת  YOFIXיצרנית המותג ONLY, זכתה במקום הראשון בתחרות החדשנות של חברת פפסיקו העולמית
09/01/2019

חברת YOFIXיצרנית המותג ONLY, זכתה במקום הראשון בתחרות החדשנות של חברת פפסיקו העולמית

החברה שהתמודדה מול סטראטאפים מאירופה תקבל מענק של 100 אלף € הסטארטאפ יופיקס שהחל את דרכו בחממת הפודטקThe Kitchen מקבוצת שטראוס זכה במקום הראשון בתחרות החדשנות האירופאית של חברת הענק פפסיקו. יופיקס התקבל למאיץ החדשנות של פפסיקו ופעל שם בחצי השנה האחרונה יחד עם מיזמי פודטק נוספים מרחבי אירופה. המיזמים קיבלו בחממה ייעוץ ומנטורינג של מומחי פפסיקו. יופיקס עלה לשלב הגמר עם 9 מיזמים נוספים וכאמור זכה בסופו של דבר במקום הראשון ויקבל מענק של 100 אלף €. הנימוקים לזכייה היו ההשקה האסטרטגית של המוצר וצמיחה קמעונאית המשמעותית במהלך התוכנית. יופיקס הוא סטראטאפ פודטק שהוקם על ידי היזם רונן לביא ומנוהל על ידי סטיב גרין. החברה משווקת באמצעות שטראוס את מותג ONLY. ONLY הוא מעדן מן הצומח Clean label, שאינו מכיל חלב ומכיל חיידקים פרוביוטיים. המעדן מבוסס על חומרי גלם עשירים מהטבע בהם: שיבולת שועל, קטניות, זרעים ופירות. מחלבת שטראוס שזיהתה את הפוטנציאל הטמון בחברה כבר מהמשלבים הראשונים, השקיעה ב YOFIX יחד עם הרשות לחדשנות ובתום תהליך משותף של 3 שנים, הושלם פיתוח המוצר, הוקם קו ייצור חדש במפעל בנתיבות ונבנה מותג שנמכר כיום תחת השם ONLY. זהו הפרויקט הראשון שיוצא מהחממה והינו פיתוח ישראלי כחול לבן.   סטיב, מנכ"ל YOFIX : "הזכייה בתחרות נותנת לנו חותם רשמי לחדשנות והייחודיות של המעדן שלנו גם ברמה העולמית. החלום שלנו, לפני שנכבוש את מדפי העולם, ש- ONLY יהיה בכל בית בישראל כחלק מהתפריט היומי, הודות לטעם ולערכים הבריאותיים שלו."   יהונתן, מנכ"ל חממת THE KITCHEN: "אנו נרגשים שגם חברת ענק כמו פפסיקו הכירה בחדשנות פורצת הדרך של YOFIX וזיכתה אותה במקום הראשון במאיץ החדשנות שלה. חממת The Kitchen  משקיעה במיזמים מבטיחים ומסייעת להם לפרוץ לשווקים גלובליים, אך טבעי ששותפיה של שטראוס כמו פפסי ואחרים, יהיו חלק מהיציאה של המיזמים הללו לחו"ל."   פפסיקו: "זו הייתה בשבילנו זכות לשתף פעולה עם קבוצה של יזמים יוצאי דופן, מרגשים וחדשניים, בשנה השנייה של תוכנית החממה שלנו. החזון שלנו נשאר בדיוק כמו שהשקנו אותו בשנת ; 2017 תמיכה בסטארטאפים בתחום המזון המקדמים תזונה מאוזנת ומוצרים טעימים ברחבי העולם"
מנכ"ל קבוצת שטראוס, גיורא ברדעה, ערך סבב מינויים ראשון בצמרת הקבוצה
09/01/2019

מנכ"ל קבוצת שטראוס, גיורא ברדעה, ערך סבב מינויים ראשון בצמרת הקבוצה

שחר פלורנץ התמנה לסמנכ"ל צמיחה וחדשנות, אריאל שטרית לסמנכ"ל הכספים של הקבוצה וגור זמיר לסמנכ"ל כספים שטראוס ישראל גיורא בר דעה נשיא ומנכ"ל קבוצת שטראוס הודיע היום על סבב מינויים בצמרת הקבוצה: שחר פלורנץ, סמנכ"ל הכספים של קבוצת שטראוס בעשור האחרון, מתמנה  כסמנכ"ל צמיחה וחדשנות, Chief Growth and Innovation officer, חבר הנהלת הקבוצה. אריאל שטרית, סמנכ"ל הכספים של שטראוס ישראל, מתמנה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של הקבוצה וחבר בהנהלת קבוצת שטראוס. גור זמיר, סמנכ"ל הכספים של שטראוס מים, יחליף את אריאל שטרית בתפקידו כסמנכ"ל כספים של שטראוס ישראל. גיורא בר דעה מסר היום :" תעשיית המזון והמשקאות חווה שינויים גלובליים מואצים בשנים האחרונות. בחרנו להקים זרוע ייעודית חדשה לתחום הצמיחה והחדשנות בכדי להבטיח פיתוח יכולות והערכות מתאימה של הקבוצה אל מול המגמות, הצרכים והזדמנויות עסקיות חדשות והבאתן לכדי מימוש מסחרי לרבות ביסוס והטמעת חדשנויות וטכנולוגיות פורצות דרך בשטראוס, טיפוח והובלת קהילת הפוד טק העולמית, המשך חיזוק עולמות הטכנולוגיה כולל אלפא ,החממה ופיתוח עסקי ,האצת הטרנספורמציה הדיגיטלית לאורך שרשרת הערך, ואיתור הזדמנויות לצמיחה עתידית. הקמה של יחידה זו תאפשר לקבוצה למנף טוב יותר נכסים קיימים בתחומי החדשנות, יזמות וטכנולוגיה, לבצע קפיצת מדרגה בפיתוח היכולות, לחזק את בסיס הבית ולפתח יתרונות תחרותיים בזירה הגלובלית שיאפשרו צמיחה בתחומי פעילות הקיימים כמו גם חדשים בעתיד. המינוי של שחר פלורנץ כמו גם המינוי של אריאל שטרית ושל גור זמיר בניהול מערך הכספים הבכיר של הקבוצה ושל שטראוס ישראל הינם הזדמנות נהדרת להצמיח ולקדם מנהלים מצוינים בתוך החברה ואני רואה בכך הצלחה אמיתית. אני משוכנע שאישיותם, ניסיונם וחתירתם למצוינות יאפשרו להם להצליח ולתרום תרומה משמעותית להמשך דרכנו ." שחר פלורנץ  ינהל את יחידת החדשנות והצמיחה החדשה בקבוצה ובנוסף ימשיך לנהל את תחום מערכות המידע ואת תחום הפיתוח העסקי .פלורנץ , תושב שוהם נשוי +3, מכהן כסמנכ"ל הכספים של הקבוצה מאז הצטרפותו לחברה ב-2008.  לשחר ניסיון ניהולי עשיר וטרם הצטרפותו לקבוצת שטראוס, ניהל את חברת סטארהום  – חברת פתרונות למפעילים סלולריים בעולם לאחר ששימש כסמנכ"ל הכספים בחברה ובחברות פרומדיקו ו LANNET. בתקופת כהונתו בקבוצת שטראוס, הוביל שחר כמה מהמהלכים העסקיים המורכבים ביותר בחברה, כגון תהליך רכישת הבעלות המלאה של שטראוס בחברת הקפה מקרן הון הסיכון TPG, שותפות משמעותית בתהליכי רכישות ומיזוגים בקפה, כמו גם הישגים  משמעותיים בתחום קשרי המשקיעים, גיוס הון וחוב בהיקפים של למעלה מארבעה מיליארד ₪ . בתקופת כהונתו ביססה הקבוצה את חוסנה הכלכלי תוך שמירה על דרוג אשראי גבוהה בתקופות סוערות בשוק ההון, טיפוח אמון המשקיעים, שמירה על החוב, שיפור מבנה המס, מימוש ורכישת נכסי נדל"ן וייעול מבנה ההון ותזרים הקבוצה. בנוסף לתפקידו כסמנכ"ל הכספים הוביל שחר בשנים האחרונות את חממת The Kitchen להצלחות תוך גיוס 12 סטארטאפים ומיצוב מרשים של שטראוס בתחום הפוד-טק הגלובלי וכן הובלת מהלכי פיתוח עסקי למול שותפינו העסקיים בחברות השונות, ובמסגרת תפקידו כחבר בדירקטוריון במרבית חברות הקבוצה אריאל שטרית, סמנכ"ל הכספים של שטראוס ישראל, מתמנה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של הקבוצה וחבר בהנהלת קבוצת שטראוס. אריאל, תושב מודיעין נשוי +2, הצטרף לקבוצת שטראוס כחשב וגזבר המטה בשנת 2008. בשנת 2011 הוא מונה לסמנכ"ל הכספים של שטראוס ישראל והיה שחקן מוביל ומשמעותי בהצלחה המרשימה של שטראוס ישראל בשנים האחרונות. אריאל היה שותף מרכזי בהובלה ובמימוש המהלכים האסטרטגיים והתכניות העסקיות בשטראוס ישראל ב-8 השנים האחרונות, הוביל השקעות גדולות בעסק ובנה והטמיע את תפישת הרווחיות הגולמית כעוגן עסקי. כמו כן הוביל את אסטרטגיית הפורטפוליו של שטראוס ישראל והיה שותף מרכזי בניהול האתגרים בתקופת המחאה החברתית וההיערכות של שטראוס ישראל למהלכי הרגולציה הרבים והגדולים שבאו בעקבותיה, וכן בייזום, הובלה ומימוש מהלכי ה-SLTO לאורך השנים: הורדות מחירי מוצרים, אסטרטגית התזונה, התכנית החברתית. בנוסף, הוביל אריאל את תפישת הפרודוקטיביות ואת המתודולוגיה למימושה ועוד יוזמות ומהלכים רבים. גור זמיר, סמנכ"ל הכספים של שטראוס מים, יחליף את אריאל שטרית בתפקידו כסמנכ"ל כספים של שטראוס ישראל. גור, תושב כפר יהושע נשוי +3, הצטרף ב-2006 לשטראוס מים, אז תמי4, כסמנכ"ל כספים, תפקיד אותו ביצע עד 2009. בשנת 2010 מונה גור לסמנכ"ל הכספים של שטראוס מים ובתפקיד זה היה שותף מוביל  ועוגן משמעותי בהובלת כל המהלכים העסקיים של שטראוס מים בישראל בסין ובאנגליה. בין הישגיו של גור ניתן למנות את הקמת השותפות בסין עם האייר (Haier Strauss Water), שותף בהקמת השותפות באנגליה Virgin Strauss Water עם חברת וירג'ין, הובלת צוות המו"מ להסכם הקיבוצי עם נציגות העובדים וההסתדרות, ושותף מרכזי בחיזוק הביצועים הפיננסים של שטראוס מים , צמיחה מהירה, תזרים מזומנים חזק ורווחיות דו ספרתית. המינויים צפויים להיכנס לתוקף במהלך חודש אפריל.  לפרטים נוספים : אסנת גולן                                                                      שלומי שפר סמנכ"לית תקשורת וקיימות                                              מנהל קשרי חוץ   052-8288111                                                               050-6208000    

דברו איתנו

אסנת גולן
אסנת גולן
סמנכ''ל תקשורת, דיגיטל וקיימות,
דוברת קבוצת שטראוס
03-6752281 שלח מייל לאסנת גולן

שלומי שפר
שלומי שפר
מנהל תקשורת חוץ וקשרי ממשל
03-6756713 שלח מייל לשלומי שפר

גלי פריד
גלי פריד
מנהלת יחסי ציבור ישראל
03-6752584 שלח מייל לגלי פריד