חזרה

יפתח עצמון מונה למנכ"ל חטיבת מזון טרי

מתוך חדשות ומדיה
08/03/2018

אייל דרור, מנכ"ל שטראוס ישראל הודיע היום על מינויו של יפתח עצמון למנכ"ל חטיבת מזון טרי.

דרור: " בכל תפקידיו בשטראוס יפתח הצליח לייצר ערך,  בדרכו הייחודית הדוגלת בדיאלוג, מקצוענות ולמידה, תוך שיפור מתמיד של המדדים העסקיים השונים. אני בטוח שגם בתפקידו החדש ימשיך להוביל מהלכים משמעותיים עבור העסק ועבור הצרכנים שלנו".

יפתח עצמון
יפתח עצמון – מנכ"ל מזון טרי הנכנס

יפתח, נשוי + 4 ותושב ראש העין, בעל תואר ראשון בפילוסופיה, החל את דרכו בשטראוס בשנת 2006. בשנים שעברו ביצע מגוון תפקידים וביניהם ניהול 2 מפעלי הממתקים של החברה בנצרת עלית ובבית שמש. במהלך שנים אלו יפתח הוביל תהליכים מורכבים וחדשניים שכללו השקעות משמעותיות בקווי היצור ובאיכות המוצרים.

יפתח נכנס לחטיבת מזון טרי ערב יום העצמאות ועונת הפיקניקים, תקופה בה יש עליה בצריכת סלטי החומוס והירקות.  קטגוריית הסלטים של שטראוס חתמה את שנת 2017 עם נתח שוק של 37.7% בעוד סלטי צבר מחזיקים ב־34.4%. כמו כן מכירות שטראוס עלו ב- 7% כספי ו- 7.5% כמותי.
המותג "אחלה" הוא המותג היחיד שמציג צמיחה בקטגוריה זו בשנים האחרונות.

דברו אתנו

אסנת גולן
אסנת גולן
סמנכ''ל תקשורת, דיגיטל וקיימות,
דוברת קבוצת שטראוס
03-6752281 שלח מייל לאסנת גולן

שלומי שפר
שלומי שפר
מנהל תקשורת חוץ וקשרי ממשל
03-6756713 שלח מייל לשלומי שפר

גלי פריד
גלי פריד
מנהלת יחסי ציבור ישראל
03-6752584 שלח מייל לגלי פריד