
רשת קפה עלית יוצאת בסדרת משקאות חורף מתוקים ומפנקים
מבוססי חטיפי השוקולד המתוקים והאהובים של עלית – פסק זמן, טורטית ומקופלת.
סדרת החורף משלבת חוויה של משקאות קפה ושוקו איכותיים, עם טעמים מוכרים ומפתיעים מעולם הממתקים של עלית.
אלון קעטבי, מנהל שיווק רשת "קפה עלית", אומר:
"לאור הצלחת קונספט משקאות קיץ, אשר התבססו על ממתקי עלית המוכרים: אגוזי וטעמי, התקבלה החלטה להמשיך את הקו המותגי ולפתח משקאות חורף מפנקים, אשר מתבססים על המותגים החזקים של עלית: פסק זמן טו גוד, טורטית ומקופלת.
גם בהשקה זו לקחו חלק חברי קהילת "שטראוס שלי", ואחד המשקאות נולד בהשראת רעיון של חברת הקהילה: שני ברבי.
הכנת המשקאות תתבסס על הקרמים המקוריים של החטיפים, בשילוב חומרי גלם באיכות גבוהה ביותר. המשקאות מתאפיינים במראה אטרקטיבי ובטעם מוכר, אך חדשני בו זמנית. לראשונה, יכול הצרכן לשתות את הממתק האהוב עליו!".
רשת קפה עלית משיקה סדרת משקאות חורף המשלבת חוויה של משקאות קפה ושוקו חמים עם תוספות מפתיעות ומגוונות. המשקאות מושקים במהדורת חורף מוגבלת תחת הקונספט "חורף מפנק- קפה עלית" .הסדרה פותחה בשיתוף פעולה עם חטיבת הממתקים של שטראוס ועל ידי צוות מקצועי שכלל את הטכנולוגים הראשיים של חטיבת הקפה והממתקים.
- משקאות מבוססי פסק זמן טו גוד
- קפוצ'ינו פסק זמן טו גוד: שכבת קרם פסק זמן, שכבת שוקולטה, מנת אספרסו, חלב, קצף חלב ופצפוצי פסק זמן טו גוד מעל.
- שוקו פסק זמן טו גוד: שכבת קרם פסק זמן, שכבת שוקולטה, חלב, קצף חלב ופצפוצי פסק זמן טו גוד מעל.
- משקאות מבוססי טורטית
- קפוצ'ינו טורטית: שכבת קרם טורטית, שכבת שוקולטה, מנת אספרסו, חלב וקצף חלב.
- שוקו טורטית: שכבת קרם טורטית, שכבת שוקולטה, חלב וקצף חלב. המשקה נולד בהשראת צרכנים מקהילת "שטראוס שלי", שאותגרו על ידי שטראוס בחשיבה משותפת על משקאות החורף. הצרכנית שני ברבי, היא זו שהגתה את הרעיון למשקה.
- משקאות מבוססי מקופלת
- שוקו מקופלת לבנה: שכבת שוקולטה לבנה (מומסת עם מקופלת לבנה), שכבת שוקולטה חומה,חלב וחלב מוקצף.
- מוקה מקופלת לבנה: שכבת שוקולטה לבנה (מומסת עם מקופלת לבנה),מנת אספרסו, חלב וחלב מוקצף.
המשקאות נמכרים בכל סניפי הרשת ומחירם זהה למשקאות הקפה והשוקו הקיימים (8-13 ₪ )
על שטראוס שלי
בחודש פברואר 2011 עלה לאויר אתר קהילת "שטראוס שלי", אתר לשיתוף צרכנים, בו שטראוס מזמינה את צרכניה להשפיע על עתיד החברה, מותגיה ומוצריה, באמצעות מתן אפשרות להציע רעיונות למוצרים חדשים, אשר הצרכנים היו רוצים שחברת שטראוס תייצר עבורם. מאז ההשקה ועד היום יצאו לשוק 12 מוצרים על בסיס רעיונותיהם של חברי קהילת "שטראוס שלי", ביניהם: משקאות קיץ של רשת "קפה עלית", סלטי אחלה, חטיפי שוקולד, מעדני חלב והאחרון שבהם משקה שוקו טורטית.
על רשת קפה עלית
קפה עלית הינה רשת של כ-80 נקודות אספרסו בר בהפעלה עצמית המעסיקה כ-500 עובדים בכל רחבי הארץ. נקודות המכירה פוגשות את הלקוח בהזדמנויות צריכה מגוונות: בתנועה, בהמתנה ובהפסקה. הנקודות ממוקמות במרכזי קניות, אוניברסיטאות, בניני משרדים, בתי חולים, תחנות רכבת, ועוד.