חזרה

הקמת מרכז לוגיסטי חדש בקיבוץ ברור חיל שבעוטף

מתוך חדשות ומדיה
09/04/2025

היום התקיים טקס הנחת אבן הפינה של מרכז לוגיסטי חדש ששטראוס מקימה בקיבוץ ברור חיל שבעוטף עזה. המרכז החדש ישמש את מפעל המלוחים הפועל באזור התעשייה שער הנגב שליד שדרות.

מפעל המלוחים שלנו בשטראוס מעסיק כ-500 עובדים המתגוררים באזור העוטף, שחזר לפעילות ימים ספורים אחרי ה-7 לאוקטובר, ממשיך לדאוג לרציפות אספקה שומר על המשכיות עסקית וביטחון התזונתי וממשיך לייצר תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס.

שי באב"ד, נשיא ומנכ"ל קבוצת שטראוס: “שטראוס, כחברת מזון ישראלית מובילה, מחויבת להשקעה בתעשייה המקומית, במיוחד באזורים שנפגעו. החזרה המהירה לפעילות של מפעל המלוחים שלנו, ימים ספורים לאחר אירועי ה-7 באוקטובר, ממחישה את החוסן והנחישות של עובדינו ושל החברה כולה. המפעלים והמרכזים הלוגיסטיים שלנו, מצפון ועד דרום, עוטפים את ישראל ומבטאים את אמונתנו בכוחה של התעשייה להבטיח ביטחון תזונתי, כלכלי וחברתי לכל אזרחי המדינה.”

טל בן פורת, מנכ"לית חטיבת המלוחים של שטראוס: "בחרנו להקים את המרכז דווקא בברור חיל מתוך רצון לחזק ולהעמיק את הקשר שלנו עם אזור הנגב המערבי והעוטף, במיוחד בתקופה זו. הקמת המרלו"ג בקרבת המפעל תאפשר לנו להמשיך ולפתח את המומחיות והמצוינות שלנו".

המרכז הלוגיסטי (מרלו"ג) ברור חיל ייבנה בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר, יצויד בטכנולוגיות חדשות ובסביבת עבודה מתקדמת, ויאפשר לנו לשפר את תהליכי העבודה, היעילות והזמינות. האתר החדש ירכז את כלל פעילויות הלוגיסטיקה תחת קורת גג אחת כך שיפר את הזמינות למערך המכירות ויאפשר את המשך הצמיחה.

 

הקמת מרכז חדש