שאלות ותשובות

יש לכם אולי מתכונים עם דוריטוס?

ברור, יש מתכון מנצח. אפילו שלושה: נגיסי עוף בדוריטוס (4 מנות) החומרים 1 קילו חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל נגיסה, 4 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 שקית דוריטוס חריף אש (70 גרם), שמן לטיגון. אופן ההכנה: מקציפים את הביצים עם כף מים. טובלים את חתיכות העוף בביצים ואחר כך מגלגלים בקמח. מחזירים את חתיכות העוף לתערובת הביצים ומגלגלים בדוריטוס המעוכים. מטגנים בשמן חם כחמש דקות או עד שהחתיכות צפות. גוואקמולי 4 מנות החומרים: 4 אבוקדו, מיץ סחוט מ-3 לימונים, 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ, 1 שן שום קצוצה, 2 פלפלים חריפים קצוצים דק, 1 חופן עלי כוסברה קצוצים דק, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור טחון טרי, 1 שקית דוריטוס דיפ (150 גרם אופן ההכנה: חוצים את האבוקדו ומסירים את הגרעינים. מוציאים את פנים האבוקדו בעזרת כף ושמים בקערה; מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג לחתיכות בינוניות. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד בעדינות; מכסים את התערובת בניילון נצמד כדי שהתערובת לא תשחיר. מקררים כשעה במקרר(כדאי להכין קרוב למועד ההגשה); מגישים לצד חבילת דוריטוס דיפ. לזניה דוריטוס 4 מנות החומרים:350 גרם הודו טחון, 2 בצלים אדומים קצוצים, 4 עגבניות בשלות גדולות, ללא גרעינים, קצוצות, 2 כפות כוסברה קצוצה, 2 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני, ללא גרעינים, קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, ½ כפית מלח, או לפי הטעם, 2 כפות רוטב צ'ילי, 1 כפית רוטב טבסקו, 3 גמבות חתוכות, 1 כף שמן זית, 1 כף יין לבן, 2 שקיות דוריטוס נאצ'ו מקסיקני 70 גרם. אופן ההכנה:: מרססים מחבת עם תרסיס שמן. משחימים את ההודו הטחון עם בצל אחד עד שהבשר מאבד את צבעו הוורוד; מערבבים בקערה את הבצל השני, העגבניות, הכוסברה, הפלפלים החריפים והמלח. מערבבים היטב ומתקנים תיבול; מערבבים את תערובת ההודו עם תערובת העגבניות, רוטב צ'ילי ורוטב טבסקו ומניחים בצד; מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הגמבות, מוסיפים את היין, ממשיכים לטגן מס' דקות ומניחים בצד; מניחים שכבה של תערובת ההודו בגובה כחצי ס""מ בתבנית האפיה, מניחים עליה שכבת דוריטוס ומעליה שכבה של פלפלים; מניחים שכבה נוספת הודו ועוד שכבת דוריטוס ופלפלים. ממשיכים בשכבות ומסיימים עם שכבה עליונה של דוריטוס; אופים בתנור מחומם ל 180 מעלות במשך 30-40 דקות.



המידע עזר לך?