שאלות ותשובות

איך מכינים דוריטוס?

זה לא קל להיות משולש תירס קראנצ'י שמפגיז בטעמים. תשאלו את דוריטוס... מסלול חייו מתחיל בשק ענקי מלא בגרעיני תירס. בשלב הראשון אנחנו מבשלים אותם, משרים ושוטפים טוב טוב.בשלב השני, טוחנים את גרעיני התירס ומייצרים מהם בצק תירס עדין, שמשוטח לצורות מגניבות של משולש. בשלב השלישי, אנחנו עובדים על הביס המושלם: קראנצ'י ומתפצח בפה! איך בדיוק? אנחנו אופים את המשולשים ואח""כ מטגנים אותם. אחרון חביב כמובן, הוא שלב הטעם. פה מקבל כל משולש נגיעה של מלח או תבלין ייחודי והופך באופן רשמי לדוריטוס מן המניין.



המידע עזר לך?