שאלות ותשובות

למה בשקית תפוצ'יפס יש כל כך הרבה אוויר?

יש 3 סיבות עיקריות שבגללן נראה שהאריזה לא מלאה: 1. משקל התפוצ'יפס בשקית הוא קבוע ומצוין על גבי האריזה. כמות היחידות בשקית נקבעת לפי ריכוז המוצקים בתפוח אדמה: כאשר צפיפות תפוח האדמה נמוכה, יש יותר פרוסות כאשר כל אחת שוקלת פחות. כאשר הצפיפות גבוה, יש פחות פרוסות ומשקל כל פרוסה גבוה יותר. 2. מכיוון שתפוצ'יפס הוא מוצר טבעי בגידול חקלאי שמשתנה מעונה לעונה, הוא גם מושפע מגודל תפוח האדמה: אם תפוח האדמה קטן יחסית, הפרוסות יהיו יותר קטנות וישקעו למטה מה שנותן תחושה שהשקית ""ריקה"". לעומת זאת, אם תפוח האדמה גדול, הפרוסות יהיו גדולות ויתנו תחושה של שקית מלאה. 3. כמו שבטח שמתם לב, תפוצ'יפס עשוי מפרוסות דקיקות ופריכות. האוויר שמוכנס לתוך האריזה נועד לשמור על המוצר מפני פגיעה במהלך השינוע שלו (משאיות, הדבקת מחיר, העברה למדף וכו') כדי שאתם לא תסיימו עם שקית מלאה בפירורים.



המידע עזר לך?