שאלות ותשובות

איך מכינים תפוצ'יפס?

הכל מתחיל בתפוח אדמה. קודם כל זורעים את זרעי תפוח האדמה בשדות ומחכים להבשלתם. לאחר ההבשלה, מובילים את תפוחי האדמה למפעל שוטפים אותם שוב ושוב ומניחים אותם על סרט נע למכונת הפריסה. תפוחי האדמה נפרסים לפרוסות דקות ושוב עוברים שטיפה. לאחר מכן מטגנים את הפרוסות לאיטן בשמן רותח, עד לקבלת צבע, פריכות, ריח וטעם מושלמים. רגע לפני הסוף מפזרים על הפרוסות מלח ותבלינים ומכונת האריזה אוספת אותן לתוך שקית אטומה ללא מגע יד אדם.



המידע עזר לך?