אז לשאלתך...

כיצד אתם שומרים על אחוז שומן קבוע בחלב טבעי?

ישנם תקנים ברורים וחד משמעיים המגדירים מתי מותר לכנות מוצר "טבעי". בתקנים הללו מפורטים תהליכי יצור שניתן לבצע ועדיין לכנות את המוצר "טבעי". חלב טבעי של מחלבת יטבתה עומד בדרישות החוק ליצור וסימון של מוצר הנקרא "טבעי". למרות השפעה אפשרית של עונות השנה, תזונת הפרות היא הגורם המרכזי המשפיע על אחוז השומן בחלב. כתוצאה מכך התנודות באחוזי השומן לאורך השנה הן קטנות. מצב זה מאפשר לנו לספק ללקוח מוצר עקבי ואמין מבחינת הרכבו ואיכותו. מידע מעניין נוסף על פרות וחלב אפשר למצוא בקישור מטה.



המידע עזר לך?

לא מצאת את מה שחיפשת?

זה הזמן לפנות אלינו חזרה לחיפוש