Sabra

שלום, אנחנו סברה

והמשימה שלנו היא להביא טעמים שונים לשולחן שלכם ממשפחת המטבלים והממרחים שלנו. אנחנו מתחילים במתכונים אותנטיים, ומשתמשים בחומרים טריים ליצירת מוצרי גורמה שמביאים את טעם העולם לחיי היומיום.

לטבול את החיים במלואם

יש לנו עולם מלא בטעמים, וסברה מזמינה אתכם להתנסות בו- טבילה במטבל אחר כל פעם. ההשראה של סברה מגיעה מטעמים ברחבי העולם. המטבלים האותנטיים של סברה עשויים מהחומרים הטריים ביותר ומתבלינים טעימים.

משפחת המוצרים

Classic Hummus
היסטוריה
1986
סברה נוסדת
את החברה הקימו שני שותפים. זוהר נורמן, ישראלי לשעבר ומשפחת ינקו, שהיתה בעלת סלטי צבר. נורמן, שהיה היזם, רכש את הזיכיון לשימוש בשם המותג. הייעוד הראשוני היה להביא את המטבח הים תיכוני הטעים והבריא לחיי היומיום של אנשים – חומוס, ממרחי חצילים, ותוספות צמחוניות. בשנת 1993 יהודה פרל הפך לשותף בסברה והוביל את החברה לשלב הבא בהתפתחותה מול השוק האמריקאי
2005
באמריקה מנגבים חומוס
שטראוס נכנסה לשוק המזון בצפון אמריקה עם חתימה על הסכם שותפות, במסגרתו רכשה 51% מחברת הסלטים והמטבלים הים תיכוניים האמריקאית סברה, כנדבך נוסף במימוש אסטרטגיית ההתרחבות הבינלאומית של הקבוצה. שטראוס מביאה לעסק ידע וגישה שיווקית המאפשרים הצמחה של המותג והקטגוריה כולה.
2006
רכישת קרוסל
שטראוס רכשה באמצעות חברת הבת "סלטי סברה" את חברת קרוסל, השוכנת בניו יורק ומתמחה בקטגוריית המטבלים החלביים.
2008
פפסיקו מצטרפת כשותפה למהפכת החומוס
שטראוס חותמת על שותפות של 50-50 עם פפסיקו, לפיתוח, ייצור ומכירת ממרחים ומטבלים מצוננים בארצות הברית וקנדה, באמצעות חברת סברה בארה"ב. ההסכם הביא את החומוס, החצילים, הממרחים והמטבלים המזרח תיכוניים מישראל, היישר אל המדפים של המרכולים המובילים בארה"ב ואל הצרכן האמריקאי.
2010
מפעל הסלטים הגדול והמתקדם בעולם הוקם בווירג'יניה
ת שטראוס חונכת את מפעל הסלטים הגדול והמתקדם בעולם של חברת סברה, פרי השותפות של שטראוס עם פפסיקו – פריטו ליי. המפעל, שהוקם בהשקעה של 70 מיליון דולר, הוא מפעל ירוק אשר קיבל את אישורי המשרד לאיכות הסביבה האמריקאי ונחשב למפעל החומוס הגדול והמתקדם בעולם.
2012
הקמת "מרכז מצוינות" למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה
רך בנוכחות מושל וירג'יניה, בוב מקדונל, יו"ר קבוצת שטראוס, עופרה שטראוס, מנכ"ל סברה, רונן זוהר, ובנוכחות מנהלים בכירים נוספים מחברת סברה ופפסיקו, הונחה אבן הפינה במרכז המצוינות למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה.
2013
סברה מובילה את שוק החומוס בארה"ב
באותה שנה, סברה משיקה "מרכז מצוינות" למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה