קפה עלית
לא משנה מתי ואיך אתם שותים את הקפה שלכם, קפה הוא תמיד הפסקה של שפיות, רגע של מבט מפוכח על העולם.
למה אנחנו כל כך אוהבים את הרגע הזה? כי הרגע הזה נוצר מפולי קפה איכותיים שהובאו מרחבי העולם, כי הטעם המריר, המתוק או האקזוטי פשוט מושלם ובעל גוף וארומה מענגת. אנחנו אוהבים את הרגע הזה כי זו המומחיות שלנו - ליצור את כוס הקפה המושלמת לטעמכם.
אתם מוזמנים לקחת לגימה מקפה עלית, בואו להתענג על הטעמים השונים שמלווים את מדינת ישראל משנות ה-50.

שאלות ותשובות
נהוג להשתמש בחלב טרי 3% (שומן) בכל המשקאות המבוססים על אספרסו.
אנו משתמשים בסוג זה של חלב מכיוון שהוא מקנה לקפוצ'ינו ולקפה הפוך סמיכות נוספת וקצף טוב יותר. החלב משמש להכנת המשקאות המבוססים על אספרסו בשתי צורות: קצף וחלב מחומם (אדים).
הערה: לעולם אל תשכח לשחרר את האדים לפני הכנסת ברז האדים לכד ההקצפה או החימום. באופן זה ישתחררו המים המעובים מתוך הברז; מים אלה עלולים לקלקל את החלב.
איך שאוהבים - לכל אחד יש את הצורה שלו. יש כאלה שיוסיפו סוכר, יש שיעדיפו להאריך את הקפה במים חמים, ואולי לשתות אותו בתוספת חלב – הכל הולך – אבל חשוב שהקפה יהיה מלאה, עגול, ארומטי ואז יש חווית קפה מושלמת.
תנסו לשתות קפה אספרסו קצר ללא סוכר, תשתו אותו בליווי של סודה או מים קרים. כאשר הקפה באמת טוב אתם תרגישו שהקפה דומה לשוקולד מריר איכותי שיש בו מורכבות טעמים: מרירות, חמיצות, מתיקות שמתפרצת לפתע.