דוריטוס

אומרים עליכם שאתם לא רואים בעיניים, לא מפחדים ללכת עד הסוף...

בא לכם לבדוק עד כמה?

כנסו לאתר של דוריטוס (www.doritos.co.il) ובדקו האם אתם מסוגלים לעמוד באתגרים שלנו.

חפשו גם בפייסבוק הרשמי של דוריטוס את אתגרי הדיגיטל שלנו ובדקו האם קורצתם מחומר של אלופים!

נראה אתכם!

אה ובינתיים....מוזמנים לנסות את המוצרים שלנו...

מגוון המוצרים

דוריטוס בטעם טבעי
סימון תזונתי ב-100 גרם
אנרגיה (קלוריות) 518
חלבונים (גרם) 8.5
סה“כ פחמימות (גרם) מתוכן: 67
סוכרים (גרם) 0.6
סה"כ שומנים(גרם) מתוכם 24
חומצות שומן רוויות(גרם) 2.9
חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג) פחות מ-2.5
נתרן (מ"ג) 590
"המידע המפורט והעדכני, מופיע על גבי האריזות עצמן"
היסטוריה
1997
הטעם שמרעיש את העולם
אחרי שכבש כ-30 מדינות מחוץ לשוק בארה"ב ונחשב למותג הבינלאומי בעל קצב הגידול הגבוה בעולם בתחום החטיפים המלוחים, החטיף האמריקאי המצליח והאהוב "עושה עלייה" ונוחת בחנויות בישראל! הטעמים הראשונים שהגיעו לארץ היו נאצ'ו מיקס וראנץ' גריל.
1998
תגידו לנו מזל טוב!
כעבור שנה החלטנו להרחיב את המשפחה וצרפנו אליה טעם חדש, אמריקן ברביקיו. וזה לא הכל... מהר מאד גילינו שהחבר'ה הישראלים מתים על דוריטוס שכבש בסערה את שוק חטיפי התירס בישראל עם נתח שוק של כ-65% אחוז!
2001
טבעי שתאהבו דוריטוס
לקראת פסח השקנו מהדורה מיוחדת של של דוריטוס בטעם טבעי. עקב דרישת הצרכנים נשאר המוצר על המדפים גם אחרי החג ותוכלו למצוא אותו בחנויות עד היום. בשנה זו גם שונו אריזות המותג והלוגו באנגלית הוחלף לכיתוב עברי.
2003
תתחילו לדפדפ
ב-2003 הכרזנו על השקת דוריטוס דיפ- רוטב סלסה בשני טעמים, מעודנת וחריפה שפותחו לצד חטיף חדש שמותאם במיוחד לטבילה. הדוריטוס החדש יועד לאירוח, מול הטלוויזיה או סתם למי שמחפש פתרון מהיר לנשנוש "בקטנה".
2005
שוב מתחדשים!
במהלך חודש אפריל השקנו בדוריטוס טעמים חדשים וכשרים לפסח: גריל וחמוץ חריף. במחצית הראשונה של 2005, דוריטוס הוא המותג בעל הגידול הגבוה ביותר בקטגוריית החטיפים המלוחים של החברה, עם גידול של 50% במושגים כספיים.
2006
אששש!
דוריטוס בטעם חריף אש נוחת על המדפים במהדורה מוגבלת בלבד. כשנה אחר כך, בעקבות ההצלחה המסחררת לה זכה דוריטוס חריף אש הוא יושק מחדש ויישאר איתנו עד היום.
2007
פרסומאי נולד
בפעם הראשונה בישראל הצרכנים הם אלו שהכינו ובחרו פרסומת חדשה למותג. במסגרת התחרות, יצא דוריטוס בשיתוף פעולה עם תוכנית הריאלטי המצליחה "כוכב נולד 5" והזמין את הצופים להציע פרסומת משלהם לדוריטוס ששודרה רגע לפני הכרזת הזוכים בתוכנית הגמר. בעקבות הצלחת הקמפיין, יצאה דוריטוס במהלך "פרסומאי נולד 2" גם בשנה שלאחר מכן.
2009
שנה קצת אחרת
מעורבות הצרכנים נמשכה וב-2009 הזמנו את הגולשים לעצב את אריזת דוריטוס בצירוף סלוגן זהירות בדרכים במסגרת קמפיין "נוהגים אחרת". האריזה שנבחרה על ידי הגולשים הופצה במהדורה מוגבלת וסייעה בהעלאת המודעות לבטיחות בדרכים.
2010
נשנש ת'קאש
במהלך 2010, דוריטוס ותפוצ'יפס יצאו במבצע מטורף: כל מי ששלח את הקוד מהאריזות זכה ב-₪500 או בשקית חטיף נוספת. בכל יום זכו הגולשים בעשרות אלפי שקלים באמצעות המשחק בסלולאר וגולש נוסף זכה ב-₪1,000 דרך ההגרלה היומית בפייסבוק
2011
החטיף של החבר'ה
בשנת 2011 סידרנו לחבר'ה שלנו בפייסבוק בית ריק ושווה רק לעצמם! כל מה שהם היו צריכים לעשות הוא להיכנס לאפליקציה עם ארבעת החבר'ה הכי טובים ולבדוק עד כמה הם מכירים אחד את השני. החבר'ה הכי מגובשים זכו להתקרחן בוילה מטורפת בלי אף אחד על הראש...
2012
התנפחנו!
בשנת 2012 שוב הרחבנו את משפחת דוריטוס עם חטיפים חדשים.
2013
השילוב המושלם!
בשנת 2013 התלבטנו איזה טעם הכי בא לנו בשקית, ואז החלטנו פשוט לשים אותם ביחד!
2014
"נראה אותך"!
בשנת 2014 החלטנו לאתגר את הקהל שלנו בשפת האתגרים "נראה אותך".
2015
מתגלגלים!
בשנת 2015 החלטנו לנסות ולראות מה קורה כשלוקחים את המשולש... ומגלגלים אותו!
2016
לאמיצים בלבד!
ב-2016 הזמנו את הקהל שלנו לאתגר את עצמו בדוריטוס בום והחבאנו כמה דוריטוסים חריפים ביותר (!) בכל שקית לאמיצים בלבד.

שאלות ותשובות

שאלה
איך מכינים דוריטוס?
תשובה

זה לא קל להיות משולש תירס קראנצ'י שמפגיז בטעמים. תשאלו את דוריטוס... מסלול חייו מתחיל בשק ענקי מלא בגרעיני תירס. בשלב הראשון אנחנו מבשלים אותם, משרים ושוטפים טוב טוב.בשלב השני, טוחנים את גרעיני התירס ומייצרים מהם בצק תירס עדין, שמשוטח לצורות מגניבות של משולש. בשלב השלישי, אנחנו עובדים על הביס המושלם: קראנצ'י ומתפצח בפה! איך בדיוק? אנחנו אופים את המשולשים ואח""כ מטגנים אותם. אחרון חביב כמובן, הוא שלב הטעם. פה מקבל כל משולש נגיעה של מלח או תבלין ייחודי והופך באופן רשמי לדוריטוס מן המניין.

שאלה
האם יש מקום שבו אפשר להשיג תבלין בטעם דוריטוס?
תשובה

גם מרקו פולו שאל אותנו. התשובה שנתנו הייתה שצריך לחפש בכל העולם כדי למצוא. אנייה יש?

שאלה
יש לכם אולי מתכונים עם דוריטוס?
תשובה

ברור, יש מתכון מנצח. אפילו שלושה: נגיסי עוף בדוריטוס (4 מנות) החומרים 1 קילו חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל נגיסה, 4 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 שקית דוריטוס חריף אש (70 גרם), שמן לטיגון. אופן ההכנה: מקציפים את הביצים עם כף מים. טובלים את חתיכות העוף בביצים ואחר כך מגלגלים בקמח. מחזירים את חתיכות העוף לתערובת הביצים ומגלגלים בדוריטוס המעוכים. מטגנים בשמן חם כחמש דקות או עד שהחתיכות צפות. גוואקמולי 4 מנות החומרים: 4 אבוקדו, מיץ סחוט מ-3 לימונים, 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ, 1 שן שום קצוצה, 2 פלפלים חריפים קצוצים דק, 1 חופן עלי כוסברה קצוצים דק, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור טחון טרי, 1 שקית דוריטוס דיפ (150 גרם אופן ההכנה: חוצים את האבוקדו ומסירים את הגרעינים. מוציאים את פנים האבוקדו בעזרת כף ושמים בקערה; מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג לחתיכות בינוניות. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד בעדינות; מכסים את התערובת בניילון נצמד כדי שהתערובת לא תשחיר. מקררים כשעה במקרר(כדאי להכין קרוב למועד ההגשה); מגישים לצד חבילת דוריטוס דיפ. לזניה דוריטוס 4 מנות החומרים:350 גרם הודו טחון, 2 בצלים אדומים קצוצים, 4 עגבניות בשלות גדולות, ללא גרעינים, קצוצות, 2 כפות כוסברה קצוצה, 2 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני, ללא גרעינים, קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, ½ כפית מלח, או לפי הטעם, 2 כפות רוטב צ'ילי, 1 כפית רוטב טבסקו, 3 גמבות חתוכות, 1 כף שמן זית, 1 כף יין לבן, 2 שקיות דוריטוס נאצ'ו מקסיקני 70 גרם. אופן ההכנה:: מרססים מחבת עם תרסיס שמן. משחימים את ההודו הטחון עם בצל אחד עד שהבשר מאבד את צבעו הוורוד; מערבבים בקערה את הבצל השני, העגבניות, הכוסברה, הפלפלים החריפים והמלח. מערבבים היטב ומתקנים תיבול; מערבבים את תערובת ההודו עם תערובת העגבניות, רוטב צ'ילי ורוטב טבסקו ומניחים בצד; מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הגמבות, מוסיפים את היין, ממשיכים לטגן מס' דקות ומניחים בצד; מניחים שכבה של תערובת ההודו בגובה כחצי ס""מ בתבנית האפיה, מניחים עליה שכבת דוריטוס ומעליה שכבה של פלפלים; מניחים שכבה נוספת הודו ועוד שכבת דוריטוס ופלפלים. ממשיכים בשכבות ומסיימים עם שכבה עליונה של דוריטוס; אופים בתנור מחומם ל 180 מעלות במשך 30-40 דקות.