קבוצת שטראוס מסכמת את 2018 עם הכנסות של 8.6 מיליארד ש"ח ורווח של 489 מיליון ש"ח

גיורא ברדעה נשיא ומנכ"ל הקבוצה: פורטפוליו עסקים מגוון, חדשנות מוצרית תוך המשך מאמצי התייעלות ויציבות ניהולית אפשרו לקבוצה להתמודד עם האתגרים שעמדו בפניה השנה ולהציג תוצאות מצוינות בכל הפעילויות

גיורא ברדעה, מנכ"ל שטראוס גרופ, מינה את הילה מקויסיוס לסמנכ"לית משאבי אנוש של הקבוצה

גיורא ברדעה מנכ"ל קבוצת שטראוס הודיע היום על מינויה של הילה מקויסיוס לתפקיד סמנכ"לית משאבי אנוש וחברת הנהלת קבוצת שטראוס. היא תחליף את נורית טל שמיר, שהודיעה על רצונה לפרוש מהתפקיד לאחר 10 שנים ולאחר 22 שנים במערך משאבי האנוש … Continued

ג'יוודן מודיעה על שותפות עם חממת The Kitchen לקידום החדשנות בענף המזון

בהתאמה לתרבות החדשנות הפתוחה של החברה, השותפות עם The Kitchen תאפשר לג'יוודן להמשיך ולהרחיב את אקוסיסטם החדשנות שלה באמצעות חיבור עם יזמי מזון ישראליים, אשר תורמים ליצירת מוצרים ופתרונות שהם בריאים וקיימותיים יותר.   מנהל המדע והטכנולוגיה, טעמים בחברת ג'יוודן, … Continued

חברת YOFIXיצרנית המותג ONLY, זכתה במקום הראשון בתחרות החדשנות של חברת פפסיקו העולמית

החברה שהתמודדה מול סטראטאפים מאירופה תקבל מענק של 100 אלף € הסטארטאפ יופיקס שהחל את דרכו בחממת הפודטקThe Kitchen מקבוצת שטראוס זכה במקום הראשון בתחרות החדשנות האירופאית של חברת הענק פפסיקו. יופיקס התקבל למאיץ החדשנות של פפסיקו ופעל שם בחצי … Continued

מנכ"ל קבוצת שטראוס, גיורא ברדעה, ערך סבב מינויים ראשון בצמרת הקבוצה

שחר פלורנץ התמנה לסמנכ"ל צמיחה וחדשנות, אריאל שטרית לסמנכ"ל הכספים של הקבוצה וגור זמיר לסמנכ"ל כספים שטראוס ישראל גיורא בר דעה נשיא ומנכ"ל קבוצת שטראוס הודיע היום על סבב מינויים בצמרת הקבוצה: שחר פלורנץ, סמנכ"ל הכספים של קבוצת שטראוס בעשור … Continued

חוגגים 20 שנים למכון שטראוס

 ביום רביעי נערך כנס מכון שטראוס שעסק בקידום אורח חיים מאוזן בקרב בני נוער. בכנס חולקו מלגות מחקר לחוקרים מתחום המזון בין המשתתפים היו יו"ר קבוצת שטראוס, עופרה שטראוס, מנכ"ל שטראוס ישראל, אייל דרור  מכון שטראוס פועל כבר משנת 1998, … Continued

גיורא בר דעה מונה לנשיא ומנכ"ל קבוצת שטראוס

גיורא בר דעה אשר כיהן כמשנה למנכ"ל הקבוצה בארבע השנים האחרונות ונכנס לפני מספר חודשים לתפקיד ממלא מקום מנכ"ל, נבחר לתפקיד לאחר 22 שנים בשטראוס בהן ביצע בהצלחה מגוון רחב של תפקידי ניהול בכירים

מנכ"ל קבוצת שטראוס גדי לסין מסיים את תפקידו בשל סיבות רפואיות

קבוצת שטראוס הודיעה הבוקר כי מנכ"ל הקבוצה, גדי לסין, מסיים את תפקידו בשל סיבות רפואיות. מר גיורא בר דעה אשר מכהן בתפקידי ניהול בכירים בקבוצה מזה 21 שנים ומחזיק בניסיון עשיר ומעורבות עמוקה במכלול התהליכים שהקבוצה מובילה בשנים האחרונות, ימשיך לכהן כממלא מקום מנכ"ל קבוצת שטראוס. גיורא, אשר מוביל את הקבוצה בחודשים האחרונים, ימשיך לפעול יחד עם הנהלת הקבוצה למימוש מלא של תכניות העבודה וניהול העסק. דירקטוריון החברה יקיים תהליך למינוי מנכ"ל קבוע.

שינויים ברשימת האלרגניים

אלה המוצרים שנעשו בהם שינויים ברישום האלרגניים ורצוי לבדוק את טבלת הערכים התזונתיים טבלאות בודדות טבלת פרה חלב במילוי קרם חלב   7290003903955 טבלת אורירי חלב   7290008753982 טבלת פרה חלב במילוי קרם נוגט   7290000170275 טבלת פרה לבן   … Continued

רבעון ראשון 2018: צמיחה מרשימה בכל המגזרים

קבוצת שטראוס ממשיכה להציג תוצאות מצוינות במכירות, ברווח ובתזרים:
המכירות ברבעון צמחו בכ- 4%, צמיחה אורגנית של כ- 7.8% בנטרול שע"ח
הרווח הנקי לבעלי המניות צמח בכ- 26.9% ל- 146 מיליון ש"ח(1);
צמיחה מרשימה בכל המגזרים: ישראל, קפה, סברה ואובלה ושטראוס מים; החברה תחלק דיבידנד בסך 160 מיליון ש"ח

יפתח עצמון מונה למנכ"ל חטיבת מזון טרי

יפתח עצמון מונה למנכ"ל חטיבת מזון טרי האחראית על ממרחי החומוס, הסלטים והירקות הטריים. יחליף בתפקידו את איתי אנגלנדר שמונה למנכ"ל חטיבת הממתקים.
מינוי זה הוא חלק מסבב מינויים גלובלי ואסטרטגי שקבוצת שטראוס מבצעת במסגרת ההיערכות לאתגרי העתיד בתחום המזון.

איתי אנגלנדר מונה למנכ"ל חטיבת הממתקים בשטראוס ישראל

אנגלנדר, שכיהן כמנכ"ל חטיבת מזון טרי בשטראוס ישראל וביסס בתקופת כהונתו את המובילות של שטראוס בקטגוריית הסלטים הטריים, יחליף בתפקיד את אייל דרור שמונה למנכ"ל שטראוס ישראל, מקבוצת שטראוס.
מינוי זה הוא חלק מסבב מינויים גלובלי ואסטרטגי שקבוצת שטראוס מבצעת כחלק מהערכות לאתגרי העתיד בתחום המזון.

אייל דרור מונה למנכ"ל חברת שטראוס ישראל

דרור, שכיהן כמנכ"ל חטיבת הממתקים של קבוצת שטראוס, יחליף בתפקיד את ציון בלס שמונה לעמוד בראש חברת שטראוס קפה הבינלאומית.
מינוי זה הוא חלק מסבב מינויים גלובאלי במסגרת היערכות אסטרטגית לאתגרים בשוק המזון.