המומחים שלנו

טכנולוגיה, חומרי גלם ופיתוח מוצרים

איל שמעוני

פרופ' איל שמעוני – סמנכ"ל טכנולוגיה

בעל תואר דוקטור (D.Sc) בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון, והוא פרופסור חבר בפקולטה להנדסת מזון. מחקריו של אייל, המתפרסמים בחוגים בינלאומיים מוכרים בתחום המזון, עוסקים בעיקר בשיפור התכונות הבריאותיות של מוצרי מזון על ידי שליטה ברכיבי המזון מהרמה המולקולרית ועד לטכנולוגיית הייצור.

 

קפה

אסף בשן

אסף בשן – מנהל יחידת המחקר והפיתוח של שטראוס קפה

אסף מנהל את יחידת המחקר והפיתוח של חברת הקפה הבינלאומית של שטראוס הנחשבת לרביעית בגודלה בעולם. תפקיד היחידה הוא להוביל חדשנות במוצרים, תהליכי ייצור ופתוח שיטות סנסוריות ואנליטיות במטרה לשפר את מוצרי החברה ולתמוך בפתוח עסקים חדשים.

 

ציון כהן

ציון כהן – טכנולוג ראשי של הקפה הקלוי

עובד בחברת שטראוס משנת 1990 בתחום הקפה הקלוי. במסגרת תפקידו, הוא הביא לפריצות דרך טכנולוגיות בתהליך קליית הקפה ובבקרת האיכות, לרבות רכישת מטחנות ומערכות מחשוב מתקדמות והכשרת צוותים לשימוש בהם. בשנים האחרונות עיקר זמנו מושקע בפיתוח מוצרי קפה בישראל ובמדינות מחוץ לישראל כולל הובלת פרויקטים חוצי מדינות.

 

שמן זית

אורית גריסרו

אורית גריסרו – טכנולוגית במכוורת יד מרדכי

מוסמכת לטעימת שמן זית מטעם מועצת הזית העולמית (ה-IOC) וכן עברה הכשרה במדריד למנהלי פאנלים של טועמי שמן זית.

 

מים

הלה פרנקל

הלה פרנקל – מנהלת טכנולוגיות חדשניות בשטראוס מים

להלה 22 שנות ניסיון בתעשייה, כאשר למעלה מעשור של ניסיון הוקדש לפיתוח וחדשנות בתחום מי השתייה. במסגרת תפקידה, מקדמת הלה את נושאי הטכנולוגיות החדשנית והבנת הצרכים והדרישות בעולם בנושאי המים על מנת לקדם את המחקר והפיתוח בתחום בשטראוס.

 

מתוקים

חיים פלגי

חיים פלגי – טכנולוג ראשי של שוקולד עלית

עובד בתפקידו מזה כ-30 שנה וידוע גם כהיסטוריון של שוקולד. אחראי על פיתוח מאות מוצרים וטעמים בקטגוריית השוקולד.

דורון גולשינר

דורון גולשינר- קונדיטור וטכנולוג ראשי בתחום המאפים

דורון אחראי על פיתוח המאפה והדגנים בקבוצת שטראוס, הכשרתו של דורון כקונדיטור מאיסטר בגרמניה ובוגר לימודי טכנולוגיות מזון בתחום האפייה בברלין – הוביל לניסיון מקצועי ותיאורטי בתחום הטכנולוגיה והתפעול ומהווים עבורו ועבורנו בסיס הכרחי ובלעדי למקצוענות המאפיינת את דורון במהלך כל שנות עבודתו.

 

חלב ומזון טרי

מוטי סגל

מוטי סגל – מנהל מרכז הפיתוח של המחלבה

עובד בשטראוס מאז 1966. ידוע כאיש שהמציא את המילקי.

ירון בורנשטיין

ירון בורנשטיין – טכנולוג פיתוח בחטיבת מזון טרי

אוכל חומוס כמו שאתם שותים מים. חוץ מחומוס הוא מבשל ומפתח סלטים אחרים כמו מטבוחה וחצילים וגם פסטות.

 

תזונה ואורח חיים בריא

עמלי מסיקה

עמלי מסיקה – דיאטנית ראשית

אחראית על  בנייה ויישום  האסטרטגיה לקידום אורח חיים בריא בשטראוס. פעילותה כוללת: תמיכה בפיתוח ותקשור מוצרים חדשים וקיימים עם ערכים תזונתיים מיטביים, מרכז ידע בתחום הבריאות והתזונה עבור פרויקטי מו"פ ועבור צרכים שיווקיים, ניהול מערכות יחסים עם משפיעני בריאות ותזונה.

רונית גלעדי

רונית גלעדי- דיאטנית מחלבות שטראוס.

דיאטנית קלינית בעלת ניסיון בעבודה בקהילה. כמו כן, תפקדה בשנים האחרונות כמנהלת מוצרים ושיווק בחברות פארמה.

 

אפרת סגל

אפרת סגל – דיאטנית במחלבות שטראוס

דיאטנית קלינית, בוגרת החוג למדעי התזונה (B.Sc Nutrition). עבדה כ-5 שנים כדיאטנית קלינית במסגרות שונות בקהילה, ביניהן מכון שיקום לב, עיריית הרצליה, סטודיו סי, בתי אבות ועוד. הצטרפה לשטראוס בשנת 2009 כדיאטנית בצוות השיווק של המחלבות.

 

תרומה לקהילה ואיכות סביבה

אודי מלמד

אודי מלמד – מנהל  מערך האיכות

בעבר ניהל את  מטה הבריאות של שטראוס והיום מנהל את מערך האיכות בטיחות ואיכות הסביבה של שטראוס ישראל.

 

דניאלה פרוסקי שיאון

דניאלה פרוסקי שיאון  – מנהלת תחום אחריות תאגידית גלובלית

אחראית על גיבוש אסטרטגית אחריות תאגידית והטמעת של תכניות עבודה חוצות ארגון, יישומן ומימושן בקבוצה כולה.

 

קריירה

נורית טל שמיר

נורית טל שמיר – סמנכ"לית משאבי אנוש של קבוצת שטראוס

בשנים האחרונות שטראוס מדורגת ברשימת עשר החברות שהכי טוב לעבוד בהן.

 

אסטרטגיה ודיגיטל

אסנת גולן

אסנת גולן – סמנכ"ל תקשורת ודיגיטל, דוברת קבוצת שטראוס

בעשר השנים האחרונות מנהלת את הקשר של שטראוס עם הצרכנים באמצעות פעילות דיגיטלית ענפה הכולל קבוצה של 170,000 חברים בפייסבוק, בלוג "מזון למחשבה", אתר "שטראוס שלי", טוויטר, ערוץ יוטיוב ואתר בינלאומי.