חזרה

יטבתה נכנסת לראשונה לקטגוריית הרטבים ומשיקה לקראת חג השבועות סדרת רטבי שמנת לפסטה, תפו"א ועוד

מתוך חדשות ומדיה ,מוצרי חלב, ישראל ,שטראוס ישראל
04/05/15

יטבתה נכנסת לראשונה לקטגוריית הרטבים ומשיקה לקראת חג השבועות סדרת רטבים על בסיס שמנת. לרטבים מגוון רב של שימושים ומתאימים כרוטב לפסטה, מעל תפו"א, להוספה לבלילת פשטידה או לזניה או כל תוספת חמה אחרת.

בשלב הראשון יושקו שני רטבים: רוטב שמנת עם 4 גבינות ורוטב שמנת עם פטריות. הרטבים ישווקו באריזות 250 מ"ל עם פקק, בדומה לאריזות שמנת יטבתה. קרטונית רוטב שמנת יטבתה מספיקה כרוטב לחבילת פסטה 500 גר'.

סדרת הרטבים החדשה של יטבתה נותנת מענה לשני צרכים עיקריים:

האחד, סדרת הרטבים חוסכת זמן בכך שמציעה פתרון מהיר וזמין במטבח: רק למזוג לחמם ולהגיש והשני, סדרת הרטבים יכולה לשמש כרכיב איכותי המשדרג מגוון רחב של מתכונים.

בשלב הראשון יושקו רוטב שמנת עם פטריות מכיל 2 סוגי פטריות- שמפיניון ובולטוס ורוטב שמנת 4 גבינות מכיל גבינת ריקוטה, גבינה צהובה, פרמז'ן וגבינת עיזים. הרטבים הינם ללא חומרים משמרים וניתן לחמם אותם במחבת, סיר או במיקרוגל ולהגיש.

כשרות: מהדרין.

 

מצ"ב מתכון פשוט לדוגמא, עבור פירה אייכותי עם רוטב שמנת 4 גבינות:

רכיבים:

1ק"ג תפוחי אדמה לבנים           

150 גרם חמאה

1 חבילה רוטב שמנת ו- 4 גבינות  

1 כפית מלח

עירית קצוצה להגשה

אופן הכנה:

מפזרים מלח גס על תבנית תנור, מניחים מעל תפוחי אדמה ואופים ב- 200 מעלות, כשעה, עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים.           

מחממים את רוטב השמנת בסיר רחב ומסירים מהאש.    

בעזרת כותש תפוחי אדמה או מועך ידני מועכים את תפוחי האדמהאל תוך סיר השמנת.

מחזירים את הסיר אל הלהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים בהדרגה ותוך בחישה את החמאה, עד שהיא נבלעת בפירה, מתבלים במלח.

אם רוצים חלקות מושלמת, מעבירים בשלב הזה את הפירה שהתקבל דרך מסננת.

בזמן ההגשה מפזרים מעל עירית קצוצה.

 

ניתן להשיג בכל נקודות המכירה.

דברו איתנו
אסנת גולן
אסנת גולן
סמנכ''ל תקשורת, דיגיטל וקיימות,
דוברת קבוצת שטראוס
03-6752281 שלח מייל לאסנת גולן
גיל מסינג
גיל מסינג
מנהל תקשורת חוץ וקשרי ממשל
03-6756713 שלח מייל לגיל מסינג
 ענת לב-קונפורטס
ענת לב-קונפורטס
מנהלת יחסי ציבור ישראל
03-6752584 שלח מייל ל ענת לב-קונפורטס