דוריטוס

אומרים עליכם שאתם לא רואים בעיניים, לא מפחדים ללכת עד הסוף...

בא לכם לבדוק עד כמה?

כנסו לאתר של דוריטוס (www.doritos.co.il) ובדקו האם אתם מסוגלים לעמוד באתגרים שלנו.

חפשו גם בפייסבוק הרשמי של דוריטוס את אתגרי הדיגיטל שלנו ובדקו האם קורצתם מחומר של אלופים!

נראה אתכם!

אה ובינתיים....מוזמנים לנסות את המוצרים שלנו...

מגוון המוצרים
חריף אש
תדליקו את המזגן, תביאו שישיות מים ודלי מלא בקרח לכל החבר'ה, כי הדוריטוס הזה עומד להדליק לכם ת'לשון! אם אתם מחפשים חטיף שירים לתקרה את מצב הרוח של החברים שלכם, זה הדוריטוס המתאים למשימה: קראנצ'י, פיקנטי וחם אששש…
חריף אש
תדליקו את המזגן, תביאו שישיות מים ודלי מלא בקרח לכל החבר'ה, כי הדוריטוס הזה עומד להדליק לכם ת'לשון! אם אתם מחפשים חטיף שירים לתקרה את מצב הרוח של החברים שלכם, זה הדוריטוס המתאים למשימה: קראנצ'י, פיקנטי וחם אששש...
דוריטוס בטעם טבעי
יש רגעים שבהם לא צריך להגזים, כאלה שדווקא הדברים הכי פשוטים באים הכי טוב. כי מה יותר כיף מלשבת עם החברים הכי טובים בסלון שלכם בטרנינג, נעלי בית ושקית ענקית של דוריטוס טבעי- ככה, הכי פשוט, הכי טעים ובלי להתאמץ.
דוריטוס חמוץ חריף
לחבר'ה אין מצב רוח? זה הזמן לשלוף את הדוריטוס שיוציא אותם מהבאסה ויעקצץ להם על הלשון!

עם קומבינציה כזאת מנצחת של חמוץ וחריף, אנחנו ממליצים לכם להתארגן על כמה שקיות לפחות,

כי הדוריטוס הזה מתחסל יותר מהר מהזמן שלוקח לכם לצאת מהכיתה ברגע ששמעתם את הצלצול...

דוריטוס בטעם גריל
תשכחו מגחלים מנגל ועשן, כי דוריטוס מביא לכם חטיף שווה בטעם גריל שיגרום לכל מפגש שלכם עם החבר'ה להרגיש כמו חפלה מטורפת ביום העצמאות, בלי כל הבוג'ראס. נשמע טוב? גם אנחנו חשבנו ככה.
דוריטוס חמוץ מתוק
נראה אתכם מסוגלים להתמודד עם כזה ערבוב טעמים ממכר, שכל ביס יגרום לכם לקחת עוד אחד ועוד אחד...עד שתסיימו לבד שקית שלמה!

אז יאללה, תשכחו מכל מה שהכרתם עד עכשיו. הטעם הזה הולך להעיר לכם את הפה!

דוריטוס דיפ
בלי כיבודים?! נראה אתכם!

דוריטוס זה בדיוק מסוג החטיפים שאי אפשר להפסיק לאכול ביחד, אז החלטנו לתת לכם טעם שאפשר לחלוק עם כוווווווולם. אז תכינו את המטבלים וצאו לדרך!

דוריטוס נאצ'ו מקסיקני
אולה אמיגוס! אתם והחבר'ה במאנצ'וס למשהו בסט? זה הרגע לפתוח שקיתו'ס של דוריטוס נאצ'ו מקסיקני, להגביר את המוסיקה ולנענע את הבוריטו שלכם כמו על החוף במקסיקו! רק אל תשכחו להזמין את כל הגרינגוס, כדי שלא יישארו רעבים...
היסטוריה
1997
הטעם שמרעיש את העולם
אחרי שכבש כ-30 מדינות מחוץ לשוק בארה"ב ונחשב למותג הבינלאומי בעל קצב הגידול הגבוה בעולם בתחום החטיפים המלוחים, החטיף האמריקאי המצליח והאהוב "עושה עלייה" ונוחת בחנויות בישראל! הטעמים הראשונים שהגיעו לארץ היו נאצ'ו מיקס וראנץ' גריל.
1998
תגידו לנו מזל טוב!
כעבור שנה החלטנו להרחיב את המשפחה וצרפנו אליה טעם חדש, אמריקן ברביקיו. וזה לא הכל... מהר מאד גילינו שהחבר'ה הישראלים מתים על דוריטוס שכבש בסערה את שוק חטיפי התירס בישראל עם נתח שוק של כ-65% אחוז!
2001
טבעי שתאהבו דוריטוס
לקראת פסח השקנו מהדורה מיוחדת של של דוריטוס בטעם טבעי. עקב דרישת הצרכנים נשאר המוצר על המדפים גם אחרי החג ותוכלו למצוא אותו בחנויות עד היום. בשנה זו גם שונו אריזות המותג והלוגו באנגלית הוחלף לכיתוב עברי.
2003
תתחילו לדפדפ
ב-2003 הכרזנו על השקת דוריטוס דיפ- רוטב סלסה בשני טעמים, מעודנת וחריפה שפותחו לצד חטיף חדש שמותאם במיוחד לטבילה. הדוריטוס החדש יועד לאירוח, מול הטלוויזיה או סתם למי שמחפש פתרון מהיר לנשנוש "בקטנה".
2005
שוב מתחדשים!
במהלך חודש אפריל השקנו בדוריטוס טעמים חדשים וכשרים לפסח: גריל וחמוץ חריף. במחצית הראשונה של 2005, דוריטוס הוא המותג בעל הגידול הגבוה ביותר בקטגוריית החטיפים המלוחים של החברה, עם גידול של 50% במושגים כספיים.
2006
אששש!
דוריטוס בטעם חריף אש נוחת על המדפים במהדורה מוגבלת בלבד. כשנה אחר כך, בעקבות ההצלחה המסחררת לה זכה דוריטוס חריף אש הוא יושק מחדש ויישאר איתנו עד היום.
2007
פרסומאי נולד
בפעם הראשונה בישראל הצרכנים הם אלו שהכינו ובחרו פרסומת חדשה למותג. במסגרת התחרות, יצא דוריטוס בשיתוף פעולה עם תוכנית הריאלטי המצליחה "כוכב נולד 5" והזמין את הצופים להציע פרסומת משלהם לדוריטוס ששודרה רגע לפני הכרזת הזוכים בתוכנית הגמר. בעקבות הצלחת הקמפיין, יצאה דוריטוס במהלך "פרסומאי נולד 2" גם בשנה שלאחר מכן.
2009
שנה קצת אחרת
מעורבות הצרכנים נמשכה וב-2009 הזמנו את הגולשים לעצב את אריזת דוריטוס בצירוף סלוגן זהירות בדרכים במסגרת קמפיין "נוהגים אחרת". האריזה שנבחרה על ידי הגולשים הופצה במהדורה מוגבלת וסייעה בהעלאת המודעות לבטיחות בדרכים.
2010
נשנש ת'קאש
במהלך 2010, דוריטוס ותפוצ'יפס יצאו במבצע מטורף: כל מי ששלח את הקוד מהאריזות זכה ב-₪500 או בשקית חטיף נוספת. בכל יום זכו הגולשים בעשרות אלפי שקלים באמצעות המשחק בסלולאר וגולש נוסף זכה ב-₪1,000 דרך ההגרלה היומית בפייסבוק
2011
החטיף של החבר'ה
בשנת 2011 סידרנו לחבר'ה שלנו בפייסבוק בית ריק ושווה רק לעצמם! כל מה שהם היו צריכים לעשות הוא להיכנס לאפליקציה עם ארבעת החבר'ה הכי טובים ולבדוק עד כמה הם מכירים אחד את השני. החבר'ה הכי מגובשים זכו להתקרחן בוילה מטורפת בלי אף אחד על הראש...
2012
התנפחנו!
בשנת 2012 שוב הרחבנו את משפחת דוריטוס עם חטיפים חדשים. ביוני הושק לראשונה דוריטוס מנופח, חטיף משולשים תלת ממדיים קטנים, אווריריים וקראנצ'יים בשני טעמים הורסים של ברביקיו ושמנת בצל. כמה חודשים לאחר מכן השקנו את השילוב המושלם, שני טעמים חדשים של דוריטוס בשקית אחת: גם אמריקן צ'יז וגם ספייסי גריל!

שאלות ותשובות

שאלה
יש לכם אולי מתכונים עם דוריטוס?
תשובה

ברור, יש מתכון מנצח. אפילו שלושה:


נגיסי עוף בדוריטוס (4 מנות)


החומרים:


1 קילו חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל נגיסה, 4 ביצים, 2 כוסות קמח, 1 שקית דוריטוס חריף אש (70 גרם), שמן לטיגון.


אופן ההכנה: מקציפים את הביצים עם כף מים. טובלים את חתיכות העוף בביצים ואחר כך מגלגלים בקמח. מחזירים את חתיכות העוף לתערובת הביצים ומגלגלים בדוריטוס המעוכים. מטגנים בשמן חם כחמש דקות או עד שהחתיכות צפות.


 גוואקמולי (4 מנות)


החומרים: 4 אבוקדו, מיץ סחוט מ-3 לימונים, 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ, 1 שן שום קצוצה, 2 פלפלים חריפים קצוצים דק, 1 חופן עלי כוסברה קצוצים דק, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור טחון טרי, 1 שקית דוריטוס דיפ (150 גרם).


 אופן ההכנה: חוצים את האבוקדו ומסירים את הגרעינים. מוציאים את פנים האבוקדו בעזרת כף ושמים בקערה; מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג לחתיכות בינוניות. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד בעדינות; מכסים את התערובת בניילון נצמד כדי שהתערובת לא תשחיר. מקררים כשעה במקרר(כדאי להכין קרוב למועד ההגשה); מגישים לצד חבילת דוריטוס דיפ.


לזניה דוריטוס (4 מנות)


החומרים: 350 גרם הודו טחון, 2 בצלים אדומים קצוצים, 4 עגבניות בשלות גדולות, ללא גרעינים, קצוצות, 2 כפות כוסברה קצוצה, 2 פלפלים אדומים חריפים בגודל בינוני, ללא גרעינים, קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, ½ כפית מלח, או לפי הטעם, 2 כפות רוטב צ'ילי, 1 כפית רוטב טבסקו, 3 גמבות חתוכות, 1 כף שמן זית, 1 כף יין לבן, 2 שקיות דוריטוסנאצ'ו מקסיקני (70 גרם).


אופן ההכנה: מרססים מחבת עם תרסיס שמן. משחימים את ההודו הטחון עם בצל אחד עד שהבשר מאבד את צבעו הוורוד; מערבבים בקערה את הבצל השני, העגבניות, הכוסברה, הפלפלים החריפים והמלח. מערבבים היטב ומתקנים תיבול; מערבבים את תערובת ההודו עם תערובת העגבניות, רוטב צ'ילי ורוטב טבסקו ומניחים בצד; מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הגמבות, מוסיפים את היין, ממשיכים לטגן מס' דקות ומניחים בצד; מניחים שכבה של תערובת ההודו בגובה כחצי ס"מ בתבנית האפיה, מניחים עליה שכבת דוריטוס ומעליה שכבה של פלפלים; מניחים שכבה נוספת הודו ועוד שכבת דוריטוס ופלפלים. ממשיכים בשכבות ומסיימים  עם שכבה עליונה של דוריטוס; אופים בתנור מחומם ל 180 מעלות במשך 30-40 דקות.