תחומי פעילות

הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
ירקות טריים

המאכלים הטעימים ביותר מורכבים מירקות טריים המגיעים מן השדה ישירות אל המטבח. ירקות טריים ואיכותיים מאפשרים להפוך כל ארוחה לחגיגה של טריות ובריאות. ריח השדה שנמצא עדיין בין העלים, הצבעים העליזים והבוהקים של הירקות הטריים הופכים את חווית האכילה למענגת ומהנה במיוחד. שטראוס ירקות טריים הוקמה על מנת לאפשר צריכה של ירקות, לקטים לסלט ומגוון של חסות, באיכות הגבוהה ביותר, במגוון הרחב והטעים ביותר ובנוחות מירבית. הלקטים השטופים והמוכנים לאכילה, מאפשרים חוויה איכותית של אוכל ביתי גם בקצב החיים המהיר והעמוס של כולנו. בשטראוס ירקות טריים, אנו מספקים לצרכנים ירקות טריים ואיכותיים, בכל יום, ישר מהקטיף. הטריות והאיכות מתחילה עוד בשדה, בקשר הרצוף עם המגדלים, בבחירת הזנים הטובים ביותר ולווי הגידולים משלב הזריעה עד שלב האיסוף, השטיפה, המיון וההפצה המהירה לנקודות המכירה, כאשר את התהליכים הללו מלווה אגרונום מומחה המבצע מערך בדיקת איכות מתקדם בכל אחד משלבי הייצור

.   

מותגים

אזורי פעילות

חדשות ירקות טריים

לכל החדשות
טעמי השוק של מחנה יהודה..
22/01/2014

טעמי השוק של מחנה יהודה..

לראשונה: אחלה של שטראוס מזמינה את הציבור הרחב לסיורים קולינארים מודרכים בשוק מחנה יהודה רישום מראש באתר http://www.achla-strauss.co.il/ הסיורים יתקיימו בכל יום שישי במהלך שלושת החודשים הקרובים. ההשתתפות בסיורים ללא עלות. לאור הצלחת מהלך "רק סלק" של סלטי אחלה טעמי השוק של שטראוס בשוק מחנה יהודה ממשיכה "אחלה" את שיתוף הפעולה עם שוק מחנה יהודה ומזמינה גם את הקהל הרחב לבוא, לטעום, להרגיש, להריח ולהתנסות במקום בעל מגוון הטעמים הרחב ביותר, אשר אליו גם מגיעים הירקות הטריים ביותר. בכל יום שישי החל מה-17.1 ולמשך שלושה חודשים תקיים אחלה סיורים מודרכים בהנחייתה של השפית טלי פרידמן שגם "ניצחה" על דוכן הסלק של אחלה שטראוס בשוק, שהציע לעוברים ושבים בשוק מעדני סלק בחודש שעבר. הסיורים מיועדים לכל המשפחה וניתן להירשם אליהם באתר האינטרנט של אחלה שטראוס http://www.achla-strauss.co.il/  (מספר המקומות מוגבל). הסיורים הינם סיורים קולינרי בדוכנים השונים: דוכני הירקות, התבלינים, הגבינות, הטחינה להיכרות עם הריחות והטעמים השונים. בסיום הסיור מוזמנים המשתתפים לכוס יין וכיבוד קל באטליה של טלי פרידמן, הממוקם בלב שוק מחנה יהודה. הסיור בשוק מחנה יהודה כולל, כאמור, היכרות עם המקום הססגוני והתוסס, הטעמים, הריחות והאנשים. המפגש לנרשמים מראש בכל יום שישי בשעה 9:00 ב"ארומה" בשוק מחנה יהודה, רחוב "מחנה יהודה" וההשתתפות היא על בסיס מקום פנוי עד גמר המלאי. משך הסיור הינו כשעתיים וכאמור ההשתתפות הינה ללא עלות.
5 מוצרים של שטראוס זכו בתואר "מוצר השנה":דוריטוס מנופח, דנכול, נישנושי גזר, הקפסולות ושוקולד מוס
04/03/2013

5 מוצרים של שטראוס זכו בתואר "מוצר השנה":דוריטוס מנופח, דנכול, נישנושי גזר, הקפסולות ושוקולד מוס

בטקס "מוצר השנה" שנערך היום, ראשון, חברת שטראוס סיכמה שנה של חדשנות מוצרית עם 5 מוצרים מתוך המגוון שלה שזכו בתואר "מוצר השנה". על המוצרים: דוריטוס - לראשונה, דוריטוס יצא מ"המשולש" הרגיל והשיק משולש תלת מימד, מנופח ואוורירי בגודל ביס עם חוויה קראנצ'ית, מיוחדת וטעימה. דנכול - משקה יוגורט לצריכה יומיומית להורדת כולסטרול LDL בדם, פרי פיתוח מכון המחקר של חברת דנונה העולמית. נשנושי גזר - הלהיט האמריקני גזרי בייבי - גזר טרי ושטוף, שנחתך למקטעים ואז קולף, גולף ושוייף לצורת גזר גמדי. קפסולות לקפה - שטראוס קפה נכנסה השנה לעולם הקפסולות והשיקה קפסולות אספרסו משובח – קפה אספרסו קלוי וטחון לצריכה ביתית, המתאימות לשימוש במכונות מסוג NESPRESSO. שוקולד עלית במילוי מוס - שוקולד חלב במילוי מוס שוקולד חלב, שוקולד מריר במילוי מוס שוקולד מריר ושוקולד חלב במילוי קרם אגוזים. רקע על שטראוס: החברה פעילה במגוון קטגוריות, החל מחלב ומוצריו, דרך סלטים טריים, חטיפים מלוחים, ממתקים, ועד לקפה, מים ועוד. 26 מותגי החברה בכל קטגוריות הליבה שלה הם בעלי מעמד מוביל בשוק המזון בישראל, וכוללים רבים מהמוצרים האהובים, המועדפים והנוסטלגיים של הצרכנים הישראליים.
שטראוס מודיעה היום על מיזם ירקות חדש בשיתוף עם קיבוץ שלוחות כניסה לתחום ירקות טריים לנשנוש
12/12/2011

שטראוס מודיעה היום על מיזם ירקות חדש בשיתוף עם קיבוץ שלוחות כניסה לתחום ירקות טריים לנשנוש

אלי איצקין, מנכ"ל חטיבת ירקות טריים בשטראוס, הודיע היום על שיתוף הפעולה והשקת נשנושי גזר טרי, שטוף וקלוף מיזם נשנושי הגזר הוא שיתוף פעולה בין שטראוס לקיבוץ שלוחות במסגרתו הוקם מפעל חדש ומערך חקלאי מתקדם בהשקעה משותפת של 15 מיליון ₪     לדברי מוריס כהן, מנהל יחידת ירקות טריים בשטראוס: "נשנושי-גזר הם מוצרים חדשים ומלהיבים, פרי עבודה מאומצת של למעלה משנתיים במיזם משותף של שטראוס ירקות טריים עם קיבוץ שלוחות, ממובילי ענף גידולי השדה בישראל. אנחנו גאים בשותפות עם חקלאים אמיתיים ואנשי החזון מקיבוץ שלוחות ושמחים להציע לצרכנים הזדמנות צריכה חדשה ומלהיבה של ירקות טריים וטעימים. אנחנו מקווים שבשנים הקרובות נשנושי הגזר יתפסו חלק משמעותי בתמהיל הנשנושים של הצרכנים בישראל ויענו הן על הצורך בנשנשוש שהוא טעים, מהנה ובריא." על סדרת "נשנושי גזר" סדרת "נשנושי גזר" הינה פרי מיזם חדש של שטראוס וקיבוץ שלוחות, שבעמק המעיינות ליד בית שאן. במסגרת המיזם, שהושק לפני שנתיים, הוקם מפעל לקליטת גזר טרי מזנים ייחודיים, שטיפתו, קילופו ואריזתו ללא כל תוספות או חומרים משמרים. המוצרים מופצים לנקודות המכירה תוך שעות מרגע הקטיף ע"י מערך מכירות ייעודי של יחידת הירקות הטריים המתמחה בהפצת תוצרת טריה במיוחד (Ultra Fresh).  בשלב ראשון תכלול הסדרה החדשה גזר טרי החתוך לשתי צורות – חיתוך לצורת בייבי-גזר קטנים ומעוצבים וחיתוך לצורת אצבעות קלאסית, באריזות אישיות ומשפחתיות. הסדרה תימכר ברשתות השיווק, במינימרקטים ובמכולות וכן בחנויות נוחות. אלי איצקין, מנכ"ל חטיבת שטראוס מזון טרי, מוסיף: "שטראוס ירקות טריים שואפת ליצירת ערך משמעותי וחדש לצרכנים – הנגשת ירקות טריים ואיכותיים בצורה חוויתית. ההתרחבות לתחום נשנושי הירקות היא אבן דרך באסטרטגיה ומרחיבה את אפשרות הצריכה לצרכנים בהזדמנויות חדשות. הקשר עם קיבוץ שלוחות הוא משמעותי ועמוק עבור שטראוס ואנחנו שמחים להמשיך ולקחת חלק בשיחת הטריות והחקלאות האיכותית בישראל ". 10 דברים שלא ידעת על גזר הגזר הנפוץ הוא שורש וקרוב משפחה של הפטרוזיליה והכוסברה. ההערכה היא שמקורו באפגניסטן והוא הגיע לאירופה רק סביב המאה השמינית. הגזר הוא אחד הירקות הפופולאריים והנפוצים ביותר בעולם ונחשב שני בשכיחותו לתפוח אדמה. זמן גידול של גזר הוא 140 עד 200 יום תלוי בזמן הזריעה. עד המאה ה-17 הגזר הנפוץ לא היה כלל כתום. הגזר הכתום, הצבע הרשמי של הממלכה ההולנדית, טופח במיוחד לכבוד יום הולדתה של המלכת ולשמחת העם ההולנדי כולו. הגזר המוכר ביותר כיום הוא אמנם כתום אבל קיימים גם גזרים סגולים, אדומים, לבנים ואפילו צהובים. אגדה אורבנית אומרת שאכילת הרבה גזר לא רק משפרת את הראיה אלא אף מקנה יכולת ראיית לילה. מקור האגדה בלוחמים בריטיים במלה"ע השנייה שהצליחו לירות לעבר מטוסים גרמניים בלילות חשוכים. גורמים בחיל האוויר הבריטי סיפרו בקרב שהטייסים שלהם אוכלים המון גזר ככיסוי לשימוש בטכנולוגיית רדאר סודית. אם אוכלים הרבה גזר אפשר להיהפך ל..כתומים! הבטא-קרוטן שבגזר הוא האחראי לצבעו הכתום ובצריכת כמויות גדולות במיוחד של גזר, גוון העור עשוי להיהפך לכתום לתקופה קצרה. גזר קלוף וחתוך פרץ לשוק האמריקאי בשנות ה-80 ויצר מהפכה בהרגלי הצריכה של הירק. כיום ההערכה היא שכ-70 אחוזים מהגזר בארה"ב מיועד לצריכה כנשנוש טרי וחוויתי. קליפורניה מכנה את עצמה "בירת הגזר העולמית" ועורכת פסטיבל שנתי שמוקדש רק לגזר. יצרניות בולטות של גזר בעולם לצד ארצות הברית הן סין, פולין, אנגליה, איטליה ורוסיה. הגזרים הישראלים ידועים כאיכותיים במיוחד ומיוצאים לשווקים רבים באירופה. הגזר עשיר בטא-קרוטן (β-Carotene). מדובר בצבען בעל צבע אדום-כתום עז אשר משמש כחומרי מוצא לוויטמין A. השם קרוטן בא מהשם הלטיני של הגזר קרוטה carota. על מנת להפיק 150 גרם גזר קלוף וחתוך בצורת בייבי או אצבעות, עושים שימוש ב-500-550 גרם גזר טרי מזנים ייחודיים הגדלים בשדות עמק המעיינות. על ערכים תזונתיים-הדיאטנית הראשית של קבוצת שטראוס, עמילי מסיקה הזדמנות חדשה להעצים את התפריט היומי ביותר ירקות טריים עשירים בקרטנואידים וסיבים תזונתיים. אחד החסמים בהגדלת הצריכה ובגיוון של ירקות טריים בתפריט היומי, קשור במידת המאמץ והזמן שצריך להשקיע בהכנתם, הגזרים במנות אישיות של 150 גר' שטופים, קלופים ומוכנים לאכילה מיידית בכל הזדמנות ללא מאמץ. בייבי גזר ואצבעות גזר מכילים כ-50 קלוריות בלבד לאריזה של 150 גר' מאפשרים ליהנות מנשנוש בריא ומשביע במעט קלוריות. נשנושי הגזר של שטראוס עשירים בסיבים תזונתיים, ויטמין A , ויטמין C , אשלגן ועוד ומהווים מקור נהדר לנוגדי חימצון. נשנושי הגזר של שטראוס הם גזר טרי וטבעי מזנים מיוחדים באיכות הגבוהה ביותר תחת תקנים מחמירים במיוחד, ללא כל חומרים משמרים או תוספות מלאכותיות. סימון תזונתי ב-100 גרם  /  ב-150 גרם אנרגיה (קלוריות) 35 53 חלבונים (גרם) 1.1 1.7 סה"כ פחמימות (גרם) מתוכן: 10.5 15.8          סיבים תזונתיים (גרם) 3.2 4.8 שומנים (גרם) 0 0 נתרן (מ"ג) 40 60 בטא קרוטן (מ"ג) 9 13.5 על יחידת שטראוס ירקות טריים שטראוס ירקות טריים אורזת ומשווקת ירקות טרים ולקטים לסלט תחת המותג "שטראוס". מפעל "שטראוס ירקות טריים" נמצא במושב שדה ניצן שבחבל הבשור שדרום הארץ ואליו מגיעים מדי יום מגוון של ירקות טריים ממשקי האזור. לאחר תהליך מיון ובקרה קפדני, הירקות ממוינים, נארזים ומשווקים לרשתות השיווק. מערך המכירות הייעודי של היחידה הינו יחיד מסוגו בישראל ומתמחה בהובלה ומכירה של לקטים טריים תחת הבטחה לטריות מירבית מהקטיף ועד לחנויות. על ענף הגזר בקיבוץ שלוחות קיבוץ שלוחות שבעמק המעיינות, בקירבת בית שאן, עלה על הקרקע בשנת 1948 במסגרת תנועת הקיבוץ הדתי, והוא מונה כיום 180 חברים. ענף הגזר שבקיבוץ הוא הענף המרכזי עליו מתבססת כלכלת הקיבוץ והוא נחשב למתקדמים והמובילים בארץ ובעולם. יתרונו של הענף הוא באחריות מלאה על התהליך כולו – מזריעה וגידול קפדני של זני הגזרים השונים בשטחי הקיבוץ ועד מיון, שטיפה ואריזה אוטומטיים מהמתקדמים מסוגם. הקיבוץ מגדל למעלה מ 10 זנים שונים של גזר ועיקר תוצרתו עד היום יועדה לייצוא לשווקים באירופה.   על עלויות הגזר בעולם.. בישראל... מחירים.. נשנושי-גזר טריים (בייבי) באריזה אישית 150 גרם במחיר 4.95 ₪ נשנושי-גזר טריים (אצבעות) באריזה אישית 150 גרם במחיר 4.95 ₪ נשנושי-גזר טריים (בייבי) באריזה משפחתית 400 גרם במחיר 9.9 ₪ נשנושי-גזר טריים (אצבעות) באריזה משפחתית 400 גרם במחיר 9.9 ₪
שטראוס משיקה קטגוריה חדשה בעולם הירקות השטופים: עשבי תיבול.
05/10/2010

שטראוס משיקה קטגוריה חדשה בעולם הירקות השטופים: עשבי תיבול.

המוצרים החדשים בקטגוריה כוללים פטרוזיליה וכוסברה שטופים ומוכנים לשימוש. מיכל איתן, מנהלת שיווק שטראוס מזון טרי אמרה היום: "בשוק הירקות השטופים והמוכנים לשימוש חולשת שטראוס על 55% נתח שוק (לפי סטורנקסט אפריל 2010). תבליני הפטרוזיליה והכוסברה הטריים מהווים היום כ80% מהמכירות בקטגורית התבלינים הטריים.  מבחינת שטראוס מדובר במהלך טבעי להשקת הקטגוריה החדשה בחטיבת הבריאות כמענה על צורך ומגמה כללית היום לצרוך יותר תבלינים טריים ואיכותיים."