תחומי פעילות

הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
פסטה
ההיסטוריה של הפסטה לוקחת אותנו עד ימיו של מרקו פולו, שהביא אותה לאיטליה בשובו ממסעותיו ברחבי העולם ומאז, נדמה שאין אחד שלא שילב את מאכלי הפסטה בתפריט היומיומי שלו.

אחד מסוגי הפסטה המוכרים והנפוצים, הם הסוגים הממולאים, דוגמת רביולי וטורטליני. כיסונים קטנים וממולאים אלו, בצירוף רוטב מתאים, הופכים למנה חמה וטעימה במיוחד.

בשנת 1995 שטראוס יצרה קטגוריה חדשה על המדפים והחלה לייצר מגוון פסטות טריות ממולאות במפעל הסלטים שלנו בכרמיאל. במהלך השנים המשכנו להשקיע בפיתוח והשקת מוצרים חדשים, מתוך תפיסה כי הפסטות הטריות הן אפשרות טעימה ובריאה לארוחה מהנה במיוחד, למבוגרים וילדים כאחד.

בפיתוח הפסטות שמנו דגש מיוחד על הטעם, לצד ההרכב התזונתי המאוזן וכן קלות ההכנה – רק דקה אחת במים רותחים או ברוטב מבעבע, ויש ארוחה בריאה, כיפית וטעימה.

בשילוב של רוטב פשוט או כבסיס לרוטב מושקע ועשיר, הפסטות הטריות הן חוויה שקל לאהוב. אז בתאבון!



מותגים

אזורי פעילות