תחומי פעילות

הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
הסיפור של שטראוס מסופר ברגע: בכל מקום בו אנשים פוגשים אותנו, כשהטעם הנהדר מפתיע, כשהגוף מתמלא באנרגיה, כשהפינוק מגיע בדיוק ברגע הנכון. בעשייה שלנו אנחנו תמיד מחפשים את החידוש המרענן, ומתוך המסע הזה נוצרות חוויות חדשות: הבריאות הופכת מרגשת יותר והכיף הופך לתענוג מיוחד. עם המותג של שטראוס החוויות הללו הופכות לחוויה אחת משותפת ויוצאת דופן, המקרבת אנשים שונים מכל העולם זה לזה – ואז, נוצר הפלא הגדול ביותר.

בואו להכיר מקרוב את שלל תחומי הפעילות והמותגים המגוונים שלנו, שבאמצעותם אנחנו משפרים חיים של אנשים ברחבי העולם.
קונפיטורות
מעדן פרי טבעי הוא מרקחת האוצרת את הטעמים והארומות הנפלאים של הפרי הבשל בשיא עונתו. עבורנו זו חוויה אמיתית של טבע, היום ממש כמו לפני שנים.

כל פרי ועונתו, כל פרי וטעמו המשובח. כל פרי והשמחה שהוא מביא בהופעתו הראשונה. כל פרי והחוויה הייחודית לו. התרגשות חדשה בכל פעם.

אנחנו מבטיחים להביא אליכם את תמצית ההתרגשות הזו במרקחת פירות משובחת.

הפירות הטריים בהם אנו משתמשים מגיעים ממטעיהם של החקלאים המובילים בישראל, משדות התותים שבצפון השרון ועד למטעי המשמש שבגליל העליון.

אפשר ליהנות ממגוון הקונפיטורות ומעדני הפרי בשלל שימושים: מריחה על לחם, בישול ואפייה, קישוט עוגות, אכילה בכפית, כתוספת ליוגורט או לגלידה ועוד.

מותגים

אזורי פעילות

חדשות קונפיטורות

לכל החדשות
בשורה לצרכני הקונפיטורות שרוצים לשמור על הגזרה!
24/12/2014

בשורה לצרכני הקונפיטורות שרוצים לשמור על הגזרה!

מהיום ניתן ליהנות מקונפיטורה מופחתת קלוריות מבלי לוותר על הטעם בשלושה טעמים – תות שדה, משמש ודומדמניות שזיף יד מרדכי מציעה ליהנות מקונפיטורה המכילה 45% פחות קלוריות, ללא ממתיקים מלאכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא סוכר לבן ובטעם נהדר!  יד מרדכי מציעה שלוש קונפיטורות חדשות מופחתות קלוריות מבלי לוותר על הטעם וחווית הפרי.  חדשנות מוצרית המציעה לצרכני הלייט והבריאות מוצר מופחת קלוריות וסוכר ללא ממתיקים מלאכותיים וללא חומרים משמרים מבלי לפגוע בטעם.  בנוסף, המוצרים מאושרים על ידי האגודה הישראלית לסוכרת.  השקת הסדרה תלווה בפעילות דיגיטל רחבה במדיה החברתית באמצעות משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי, שיתוף פעולה עם רשת סטודיו C ונראות בנקודת המכירה.  קרן ברקת, מנהלת השיווק של יד מרדכי, מסרה כי: "הצרכן היום מודע הרבה יותר לכמויות הסוכר שהוא צורך, ומחפש חלופות מופחתות סוכר, מבלי לוותר על הפינוק. קטגוריית הקונפיטורות הינה קטגוריית פינוק, והטעם הינו הערך המרכזי לבחירת המוצר. יצאנו לדרך במטרה לענות לשני הצרכים הללו גם יחד – להפחית בכמות הסוכר, מבלי לפגוע בטעם. לאחר פיתוח ממושך, הצלחנו להביא לפריצת דרך טכנולוגית, שאפשרה לנו להוריד משמעותית את כמויות הסוכר במוצר – הורדה של כ50% מהסוכר, אך במקביל, היעדר השימוש בממתיקים מלאכותיים וחומרים משמרים, אפשר לנו להציע לצרכנים מוצר בטעם מצוין. אנחנו מאמינים שיש כאן בשורה אמיתית, הן לצרכנים השומרים על הגזרה שהיום צורכים קונפיטורות לייט והן לצרכנים שמתפנקים בקונפיטורה רגילה, שמהיום יוכלו להפחית בכמויות הסוכר מבלי לוותר על הטעם".  על סדרת "קונפיטורות הלייט" של יד מרדכי: התחושה שמלווה אותנו בהזדמנויות רבות שבהן אנחנו חייבים משהו מתוק כאן ועכשיו, שיהיה טעים ולא "יעלה" לנו בהמון קלוריות היא תחושה המוכרת לרבים מאתנו. הסדרה החדשה של קונפיטורות הלייט של מכוורת יד מרדכי מביאות בשורה ל"מחפשים משהו מתוק" מבלי לפרוץ את גבולות הגזרה. ביד מרדכי מרחיבים את קטגוריית הקונפיטורות ומציעים פתרון נהדר באמצעות סדרה חדשה של קונפיטורות לייט לגיוון הטעם המתוק, ב- 3 טעמים: תות שדה, משמש ודומדמניות שזיף. הסדרה הינה פרי פיתוח מיוחד שבו הושגה הפחתה של 45% פחות קלוריות בהשוואה לקונפיטורה רגילה והכל ללא ממתיקים מלאכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וללא שימוש בסוכר לבן.  התוצאה: הורדת הרכיבים המלאכותיים, הביאה למוצר בטעם מצוין ודל קלוריות אשר מכיל רק 17 קלוריות לכפית, כמות קלוריות נמוכה בהשוואה לכפית סוכר. על שוק הריבות והקונפיטורות בישראל: שוק הריבות, קונפיטורות ומעדני פרי מגלגל כ- 90 מיליון ₪ בשנה. השוק בעליה כספית של 2% (2013 מול 2012).  סגמנט קונפיטורות הלייט מהווה 14% ממכירות השוק אך צומח פחות מקצב השוק. ומכאן ההזדמנות, יד מרדכי מציעה פתרון איכותי יותר לצרכני הלייט והבריאות אשר יצמיח את מכירות הסגמנט. בשוק הריבות והקונפיטורות, אנחנו רואים מגמה של מעבר צרכנים מהריבות הפשוטות למעדני הפרי האיכותיים, דבר המבטא את העדפת הצרכן למוצרים איכותיים וטבעיים יותר. הטעם המוביל בסגמנט, כמו גם בשוק הריבות והקונפיטורות כולו, הוא תות המהווה כ 40% מהמכירות. פירות וטעמים אהודים נוספים הם אוכמניות, משמש, פירות יער ודובדבן. נמכר בצנצנת 230 גרם. כשר פרווה בהשגחת בד"צ בעל"ז ניתן להשיג בכל רשתות השיווק
ט"ו בשבט מתוק ביד מרדכי!
10/01/2010

ט"ו בשבט מתוק ביד מרדכי!

לקראת ט"ו בשבט, יד מרדכי מרחיבה את סדרת מעדני 100% פרי ומשיקה שני טעמים חדשים בסדרת המעדנים הפופולריים: מעדן תפוז 100% פרי ומעדן פטל 100% פרי     על סדרת מעדני 100% פרי של יד מרדכי: סדרת מעדני הפרי של יד מרדכי מבוססת על פרי טבעי המבושל ללא תוספת של סוכר, באופן המביא לידי ביטוי את הטעמים המקוריים הנפלאים של הפרי. מעדני הפרי מכילים חומרים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים או תמציות, ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול וללא צבע מאכל ועם 0% שומן. סדרת מעדני 100% פרי של יד מרדכי כוללת מגוון טעמים: תות, משמש, פירות יער, שזיף, תות-רימון, דובדבן ומעדן תאנים, אליהם מצטרפים שני הטעמים החדשים - מעדן תפוז ומעדן פטל. מעדני 100% פרי מומלצים במיוחד כתוספת מרעננת ליוגורט או סלט פירות, למריחה על לחם או טוסט, כתוספת לעוגות, לבלינצ'ס, כמילוי לסופגניות ועוד.